Bir süredir rahatsız olan 6 aylık bir bebeğin hastanede hayatını kaybetmesi üzerine bebeğin ailesi ve ailenin yakınları hastaneyi birbirine kattı. Çok sayıdaki polis ekibinin hastaneye sevk edildiği olayda aile, hem doktorları, hem polisi hem de gazetecileri tehdit etti. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre aslen Batmanlı olan ve İncirliova ilçesinde yaşadığı öğrenilen Kenan-Ayşe Sayın çiftinin 6 aylık olduğu öğrenilen Zeki isimli bebekleri dün akşam saatlerinde rahatsızlanması sonucu Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne getirildi. Buradaki acil serviste gerekli müdahalesi yapılıp ateşi düşürülen bebek saat 23.00 gibi çıkış verildi. Eve giden aile sabah 05.00 sıralarında çocuğun ateşinin yükselmesi ve kusması nedeniyle bebeği yeniden hastaneye getirdi. Müşahede altına alınan ve müdahale edilen bebek saat 08.00 sıralarında hayatını kaybetti.
Bebeğin hayatını kaybettiğini öğrenen ailesi ve yakınları, çevreyi saldırmaya başladı. Hastanedeki sağlık görevlilerini ve hekimleri tehdit edip saldırı girişiminde bulunan vatandaşları zapt etmekte özel güvenlik görevlileri yetersiz kalınca olaya polis ekipleri müdahale etti. Önlerine gelen herkesi tehdit eden acılı aile gazetecileri de tehdit etti. Yaklaşık iki saat boyunca hareketli anların yaşandığı hastanede sağlık görevlilerinin vazifesini yapabilmesi için polis ekipleri görevlendirildi.