Show TV'deki Altıpas programında "Fener, Sevilla'da turu geçsin bikini giyerim" diyerek Fenerbahçe'ye şans tanımayan futbol yorumcusu Ahmet Çakar'a mayo konusunda en ilginç teklif Haşema'dan geldi. Haşema'nın teklifi, mayo firmalarının pragmatik tekliflerinin ötesinde, Ahmet Çakar'ı düştüğü müşkül durumdan kurtaracak bir nitelik taşıyor. "Haşema giy, kurtul" diyen Haşema'nın sahibi Mehmet Şahin, böylelikle Çakar'ın hem vermiş olduğu sözde duracağını hem de bikini gibi erkeği rencide edecek kıyafeti giymekten kurtulacağını söyledi.
40 DEĞNEK ÖRNEĞİ

Yılda 150 bin dolar reklam harcaması yaptıklarını belirten HAŞEMA'nın sahibi Şahin, Çakar'a önerisini benzer bir şekilde iddiaya girerek kaybeden bir işadamından verdiği örnekle destekledi. Bir işadamının iddiaya girdiğini ve kaybetmesi halinde 40 değnek sopa yemeyi kabul ettiğini anlatan Şahin, "40 değneği 40 defa yemek yerine birleştirilmiş 40 değneği bir defa yiyerek kurtulan adam gibi Çakar'a da HAŞEMA giydirerek rezil olmaktan kurtaralım" dedi.

Ahmet Çakar'ın düştüğü durum, Fenerbahçeli taraftarlar kadar mayo üreticilerini de sevindirdi. Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Sevilla'yı penaltı atışları sonucunda Fenerbahçe'nin yenmesi üzerine harekete geçen mayo üreticileri, işlere hareket kazandırmak için Ahmet Çakar'a sponsorluk sırasına girdiler.


Çakar'ın iddiası mayo firmalarına umut oldu

İLK TEKLİF FENERLİDEN

Üretiminin yüzde 80'ini ihraç eden Zeynep İç Giyim, iç piyasadaki varlığını artırmak için Ahmet Çakar'a sponsorluğun iyi bir fırsat olacağını açıkladı. Bir Fenerbahçeli olan Zeynep İç Giyim'in sahibi Nihat Eren, "Fenerli bir firmanın teklifini kabul ederse camia yanlışı hoş görebilir" önerisinde bulundu.

DURGUNLUĞU AŞARIZ

SXN markasıyla ürettiği iç giyim ürünlerini ihracat yanında Mahmutpaşa'daki mağazasında perakende olarak satan Çuhadaroğlu Tekstil, durgunluğu aşmak için Ahmet Çakar'a sponsor olmak istiyor. Maliyetlerin yükselmesi nedeniyle 4 yıldır katalog çekimi ve basımı yapamadıklarını ifade eden firmanın sahibi Necati Çuhadar, "Maliyetleri artırmadan durgunluğu aşmak için sponsorluk teklif ediyoruz" dedi.

ZEKİ TRİKO MAYO GÖNDERDİ

Zeki Triko'nun sahibi Zeki Başeskioğlu taraftarı olduğu Fenerbahçe için "Onlar turu atlasın ben bikini giyerim" diyen Ahmet Çakar'a " Ona dünyaca ünlü bir marka olan Zeki Triko yakışır, tıpkı Fenerbahçe gibi" diyerek, Çakar'ın çalıştığı televizyona hediye bikinisini yolladı.