HABER MERKEZİ-Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Muti, aday tanıtım mitingi sonrasında yazılı açıklama yaparak, partililere teşekkür ettiğini söyledi.
Başkan Muti, “ 29 Mart 2009 yerel seçimleri programı gereği aday tanıtımı ve seçim startı istasyon meydanında Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli"nin teşrifleri ile büyük bir katılım ve coşkuyla yapılmıştır. MHP İl teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli"ye Aydın"a teşrif edip bizleri onurlandırdığı için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.İl,İlçe ve belde teşkilatlarımı; İl,İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımı gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Muti, “Aydın,24 Ocak 2009 Cumartesi günü yine tarihi bir gün yaşadı. Salon düzenlemesi, afişleme ve posterleme çalışmalarını meteorolojiden aldığımız bilgiye göre kapalı alan olarak yapmıştık. İzdihamdan dolayı Türkiye"de bir ilk olarak sadece Aydın"da açık hava mitingine dönüşmüştür. Programda, sadece İl Başkanı"nın konuşması, Genel Başkanın konuşması ve aday tanıtımının yapılmasına geçilmesi zamanla ilgili sıkışıklıktan dolayıdır. Program; Genel başkanımızın saat 15.00 de kürsüye çıkacak ve saat 17.30"daki Denizli programına yetişecek şekilde ayarlanmıştır. Sonuç olarak MHP, İl Merkezinde, ilçelerimizde ve beldelerimizde mahalli seçime hazırdır. Halkımız adaylarımızı bağrına basmıştır. Teşkilatlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Aday tanıtım toplantımızın katılımın izdihama dönüşmesi bunun işaretidir. MHP İl Teşkilatı olarak, bütün Aydınlı hemşerilerimize aday tanıtım toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.