HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Genel Merkez Gençlik Kolları'nın Çarşamba günü Ankara İlci Otel'de düzenlediği iftar programına katıldı.

Programın açılış konuşmasını HAS Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Şamil Tekir yaptı. Tekir, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı. Bu acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Programa katılan Has Parti Genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş da bir konuşma gerçekleştirdi. Kurtulmuş programa katılanlara Yeni Türkiye'nin Siyasi Vizyonunun nasıl olması gerektiğini anlatı. Türkiye siyasetinin önünde olan 4 temel meselenin olduğunu ifade eden Kurtulmuş, Yeni Türkiye'nin kurulması, Toplumsal Barışın sağlanması, gelir dağılımda adaletin sağlanması ve bölgede barış ve esenliğin sağlanması gerektiğini vurguladı.

Genel Başkan Kurtulmuş konuşmasının ardından partililerden gelen soruları cevapladı. Bir sohbet havasında geçen program, 23.30'a kadar sürdü.

Programda HAS Parti Genel Sekreteri Dr. Kazım Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş ve GİK üyesi Nazım Maviş de Genel Başkan Kurtulmuş'a eşlik etti. HAS Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Soyuçok, Gençlik Kolları GİK üyeleri ile 81 ilin Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı programa ilgi büyük oldu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png