Didim ve Kuşadası merkezdeki esnaf ziyaretinin yanı sıra beldeleri de ziyaret eden adaylar Güzelçamlı’da vatandaşlara hitap ettiler.
Ziyarette adaylara Has Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, Has Parti Kuşadası İlçe Başkanı İsmail İlday , Has Parti Kuşadası yönetim kurulu üyeleri, Has Parti Söke İlçe Başkanı Erkan Yol, ,Gençlik Kolları Başkanı Barış Soyuçok eşlik etti.
Has Parti Aydın milletvekili adayı Ömer Özmen ziyaretlerde yaptığı açıklamada 7 haftadır seçim çalışmaları sebebi ile Aydınlılar ile iç içe olduklarını belirterek; “Yüzlerce köy,belde ve ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde milletimizin Numan Kurtulmuş’u ve Has Parti’yi alternatif olarak kabul etmiş durumda olduğunu gördük. Milletimiz mevcut siyasetteki kavgalardan ciddi bir şekilde şikayetçi. Liderimiz, Numan Kurtulmuş’un beyefendi tarzı ve farklı üslubu Türkiye siyasetinde aranılan ve özlenen bir tarz olmuştur” dedi. Seçim çalışmalarında son üç haftaya girildiğini ifade eden Özmen, süreci verimli kullanmak adına tüm imkanlarını ortaya koyduklarını ifade etti.
02.20110523113723.jpg