Bir takım ziyaretlerde bulunmak için Aydın"a gelen HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan ve beraberindeki heyet, Vali Coş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve geçtiğimiz hafta dört din görevlisini kaybeden Aydın İl Müftülüğünü ziyaret etti.
Vali Coş"u makamında ziyaret eden HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, HAS Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen beraberindekiler partilerinin kurulması ve bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Ziyarette konuşan Kazım Arslan, seçime kadar çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar neticesinde seçimlere girmeye hak kazandıklarını söyledi.
Ziyaretlerinden dolayı HAS partilileri teşekkür eden Vali Coş ise partilerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, çok partiliğin demokrasi için çok önemli olduğunu dikkat çekti.
Siyasi partilerin çoğalmasının, güçlenmesinin demokrasinin güçlenmesi anlamına geldiğini ifade eden Vali Coş, HAS Parti"nin ülkeye hayırlı olmasını diledi.
Geçtiğimiz hafta dört görevlisini tren kazasında yitiren Aydın İl Müftüsü Hıdır Bayrak"a "baş sağlığı" ziyaretinde bulunan heyet buradaki görüşmelerin ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nu da ziyaret etti.