ABD’de psikolojik sorunları olan bir adam hapisten çıktıktan sonra karısı, eski sevgili ve 10 yaşındaki kızı dahil 7 kişiyi öldürdü. Polisi 8 saat boyunca peşinden koşturan adam, üç kişiyi rehin aldığı evde intihar etti

* ABN’nin Michigan eyaletinde hapisten kısa bir süre önce çıkan adam, aşk yaşadığı kadınları ve onlarla bağlantısı olan 7 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti. Kişilik bozukluğu olduğu için tedavi gören ve kısa bir süre önce hapisten çıkan Rodrick Shonte Dantzler (34), ilk olarak eşinin bulunduğu eve gitti. Burada eşi, iki yetişkin kadın ve bir çocuğu öldürdükten sonra iki blok ötedeki eski sevgilisinin evine gitti. Yolda annesine telefon ederek eşini öldürdüğünü söyleyen silahlı saldırgan, eski sevgilisi ve 10 yaşındaki öz kızı ile başka bir kadını da öldürdü. 

Polisle çatıştı 

* Polis Dantzler’in kullandığı aracın peşine düştü. Otobanda büyük bir kovalamaca başladı. 2 defa ters yöne giren saldırgan kent merkezine girdiğinde sıkıştırıldı. Polisler 5 saat kovaladığı saldırganın aracına çarparak kaçmasını engelledi. Bu sırada polisle Dantzler arasında çıkan çatışmada iki kişi daha yaralandı. Yakınlardaki eve giren saldırgan üç kişiyi rehin aldı. Polis evin etrafında geniş güvenlik önlemleri alarak, saldırganla rehineleri bırakması için pazarlığa başladı. Ancak görüşmeler sürerken Dantzler silahını kendine çevirerek intihar etti.