Kaymakam Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ı aracı koyan Kamil Arıkan gönlünü kaptırdığı Aysun Filiz"le yıldırım nikahı ile evlendi. Nazilli protokolü 24 saat içerisinde hem kızı istedi, hem de nikah kıyıp, çiçeği burnunda aşıkları birleştirdi.
Edinilen bilgiye göre Nazilli"de yaşayan Kamil Arıkan 26 yıl önce, askerden yeni döndüğü yıl büyük hayallerle iş ararken cinayetten 18 yıl hüküm giydi. Değişik tarihlerde cezaevinde çıkan olaylardan da ceza alan Arıkan çıkan aflarla 2009 yılında şartlı tahliye oldu. Ancak suç işleyip bir günlük bile ceza alsa 25 yıl bir gün yatacağı için çareyi evlenip yeni bir hayat kurmakta bulan Kamil Arıkan, hayata yeniden başlamak için Nazilli Kaymakam"ı Caner Yıldız"a gitti. Arıkan, Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın desteği ile pazarcılık yapmaya başladı. Pazarda aynı zamanda meslektaşı olan 35 yaşındaki Aysun Filiz"i görüp aşık olan Kamil Arıkan, yeni meslektaşı ile anlaştı. Ancak kızı babasından isteyecek kimse bulmayınca yeniden Devlet Baba"nın kapısını çaldı.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI DÜNÜRCÜ, BAŞSAVCI NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Aradan geçen kısa zaman sonra tekrar Kaymakam Caner Yıldız"ın kapısını çalan Niyazi Arıkan Devlet Baba"dan bir kez daha babalık yapmasını istedi. Hayatında tertemiz bir sayfa açtığını ve bu sayfayı kesinlikle kirletmeyeceğine dair söz veren Kamil Arıkan"ın haklı isteğini dinleyen ilçe Kaymakamı Caner Yıldız, aşık olan 53 yaşındaki vatandaşı için ikici kez babalık görevine soyundu. Yanına Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ı da alarak kız evine giden Kaymakam Caner Yıldız gelin adayı Aysun Filiz"i ailesinden istedi. Filiz Ailesi, dünürleri kırmayıp kızlarını verdi.
“BEKLEMEYE GÜCÜ KALMAYAN DAMAT YILDIRIM NİKAHI YAPTI”
Kaymakam Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık"tan müjdeli haberi alan Kamil Arıkan, 4 duvar arasında ışığa hasret geçen 26 yıldan sonra, gerçek güneşine kavuştuğunu belirterek evlilik için vakit kaybedemeyeceğini söyledi. Arıkan"ın ısrarı üzerine Nazilli protokolü yeniden Filiz Ailesi"ne gidip nikah için saat belirlediler. Bu güzel gelişmeyi öğrenen Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve teftiş nedeniyle ilçede bulunan İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinden Mehmet Aydın da bizzat nikaha katılıp çiçeği burnunda aşıkların mutluluklarını ortak oldular.
Bugün öğlen saatlerinde kıyılan nikahın ardından Kamil Arıkan 26 yıllık cezaevi hayatının ardından mutlu bir yuvaya kavuştu.
Nikah töreninde konuşan Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz “İnsanlar bir anlık öfkelerinden dolayı zaman zaman sıkıntı yaşarlar. Yarın hangimizin bir yanlışlık yapacağını hiç bilemeyiz. Kamil"i, Burdur"da Cumhuriyet savcılığı yaptığım zamandan bilirim. Dürüst ve efendi görünüşüyle sevilen bir mahkumdu. Tahliye olduktan sonra kendisinin bir aile ortamını araması yuva kurmak istemesi çok güzel bir tercihtir. Kamil"e bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum .dedi”

KENDİSİNE BABALIK YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Her zaman devletin büyüklüğüne inandığını ve bu inancının da hiçbir zaman boş çıkmadığını belirten Kamil Arıkan “Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımız gerçekten bana babalık yaptılar. Onların sayesinde mutlu bir yuvaya kavuştum. Hapishanede geçen 26 yılın ardından adeta yeniden doğdum” dedi.
Kamil"i tanımaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden gelin Aysun Filiz ise, “Kamil mutluluğa, sevgiye hasret bir insan. Beni mutlu edeceğine inanıyorum. Onu seviyorum. Bu sevgimi kırmayan aileme de beni Kamil"e verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.