2 gün boyunca hem beni ilişkiye zorladı, hem de dövdü” dedi. Askerden izne geldiği belirlenen M.I. ise “Gergin olduğu için kendisine benim sakinleştirici ilaçlarımdan verdim” dedi.

Bugün öğle saatlerinde merkez ilçelerden Kepez'in Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan çocuk parkı yanından geçenler, parkın kenarındaki arazide 07 EZ 695 plakalı otomobil içerisinde bir gencin, genç kızın ellerini zorla kabloyla direksiyona bağlamaya çalıştığını gördü. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polisler geldi.

Otomobilde bulunan E.Ç., askerden izne gelen erkek arkadaşı M.I.'nın kendisine zorla yeşil reçeteli ilaç içirdiğini, iki gün boyunca hem ilişkiye zorladığını, hem de dövdüğünü iddia etti. E.Ç., “Bana zorla yeşil reçeteli ilaç içirdi. Boynumdaki morlukları ise yine kendisi sevişirken yaptı. İlaç karnımda korkunç bir ağrı yaptı. Ancak tüm yalvarmalarına rağmen beni hastaneye götürmeyi kabul etmedi. Kendisini aldattığımdan şüphelendiği için ellerimi bağlamaya çalıştı ancak ben direndim ve bağlatmadım” dedi.

M.I. ise “Kız arkadaşım gergin olduğu için kendisine benim sakinleştirici ilaçlarımdan verdim. Ellerini bağlamaya çalışmadım” dedi.

Ağrısı nedeniyle kıvranan genç kız olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek midesi yıkandı.

Ekip otomobiliyle Kepez Polis Merkezi'ne götürülen M.I. ise asker olduğu için Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Soruşturma sürerken E.Ç.'nin “Zorla içirdi” dediği ilaçlar inceleme için hastaneye gönderildi.

DHA