Aydın Gençlik Merkezinde Aydınlı hanımlara aerobik kursları veren Selviye Tutuş"un öğrencileri arasında 10 ile 55 yaş arasında bayanla bulunuyor.
2 yıl içinde toplam 250 bayanın aerobik kurslarına katıldığını ifade eden aerobik eğitmeni Selviye Tutuş, “Kursiyerlerimizin yaş aralığı son derece zengin, Şu anda toplam 65 aerobik kursiyerimiz var. Bayanlar aerobik kurslarına ilk refleks olarak kilo vermek için katılıyorlar ama daha sonra Aerobik bayanlar arasında bir tutku haline dönüşüyor” dedi.
Aerobik kurslarına katılan bayanların birkaç ders sonrası kilo verme amaçlarını bir kenara bıraktıklarını vurgulayan Selviye Tutuş, “Aerobikin doğal sonucu olarak zaten belli bir zamandan sonra kilo verilmesi normal. Bayanlarımız da bunu algılayınca kilo vermekten çok sağlıklı bir yaşam için Aerobik yapmanın gereğini anlıyorlar. Aerobik, kursiyerlerimizin psikolojilerini düzeltip özgüvenlerini arttırırken hayattan aldıkları zevki de arttırıyor. Ayrıca Aerobik kurslarımıza katılıp bel fıtığı sorunu olan bayanlar bu sorunlarının düzenli Aerobik ile asgari düzeye indiğini kendileri ifade ediyorlar” şeklinde konuştu.
Selviye Tutuş"un eğitmenliğinde Aerobik öğrenen bayanlar geçtiğimiz günlerde Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen bir gösteride öğrendiklerini Aydınlılarla paylaştılar.