Markafoni, yeni kampanyası için giydikleriyle çok konuşulan oyuncu Hande Ataizi ile işbirliği yaptı. Hande Ataizi"nin markafoni"deki markaları tanıtacağı kampanya 15 Aralık Çarşamba günü www.markafoni.com üyelerine sunulacak. İki gün sürecek kampanya 17 Aralık Cuma günü sabaha karşı sona erecek.

Kendine özgü giyim tarzıyla beğeni toplayan Hande Ataizi ne giyse kendine yakıştırıyor ve onu görenlerde aynısından alma isteği uyandırıyor. Bu kez Hande Ataizi markafoni üyelerine özel olarak seçkin markaların ürünlerini www.markafoni.com"da tanıtacak ve markafoni üyeleri Hande Ataizi"nin üstünde görüp beğendikleri kıyafet ve aksesuarları satın alma olanağı bulacak.

Bu kampanyaya özel olarak Alexander Mcqueen, Valentino, Roberto Cavalli, Gizia, Trussardi ve Atıl Kutoğlu markaları ilk defa yeni sezon ürünleriyle markafoni"de yer alacak. Bunların yanı sıra, kampanya kapsamında Hande Ataizi Afrodit Exclusive, Armani Jeans, Arm&Hammer, Beverly Hills Polo Club, Blistex, BVLGARI, C"N"C, Cabotine, Carnavale, Camper, Cesare Paciotti, Chanel, Clarins, D&G, Deborah, Dentiste, Derimod, Divarese, Dr. Adam, Ecotools, Fabrika, Gazzas, GF FERRE, Gizzia, Gucci, Guess, İnci, John Frieda, Lancel, La Scarpa, Lavand, Levi"s, Miss Sixty, Moonboot, Moschino, Nautica, Nina Ricci, Nr. 39, Pepe Jeans, Rare Blossom, Roberto Cavalli, Roman, Sally Hansen, Steve Madden, Swiss Line, Tom Ford, Trussardi, Valentino ve Versace markalarından ürünlerin de tanıtımlarını yapacak.

Boom Stüdyoları"nda yapılan çekimlerde fotoğrafları Mehmet Erzincan çekti, Sinan Erol onun asistanlığını üstlendi. Çekimlerin moda editörlüğünü Mert Aslan yaparken, moda editörü asistanı ise Burak Günel oldu. Hande Ataizi"nin saçlarını Erdem Gül, makyajını ise Hamiyet Akpınar yaptı. Çekimlerin videosu da Begüm Yetiş tarafından çekildi.

MediaCat Online