KONYA’da daha önce 4 kez düşük yapan 8.5 aylık hamile, 30 yaşındaki Çiçek A., doğum nedeniyle tedavi altında olduğu Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin 2’nci katındaki pencereden düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten beton zemine düşen Çiçek A.'nın ve karnındaki karnındaki bebeğin kurtarılamadığı belirtildi. Polis epilepsi hastası kadının dengesini kaybetmesi mi, yoksa atlama sonucu mu düştüğünü araştırıyor.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Meram İlçesi’ndeki Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Van’ın Özalp İlçesi’nden olan ve Konya’da oturan 8.5 aylık hamile Çiçek A., doğum nedeniye dün Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Daha önce 4 kez düşük yaptığı belirtilen aynı zamanda epilepsi hastası olan Çiçek A., belirlenemeyen nedenle, 2’nci kat penceresinden düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten dinlenme yeri olarak kullanılan beton zemine düşen Çiçek A., ameliyata alındı ancak kurtulamadı. Polis, Çiçek A.’nın düşme nedenini araştırıyor.

Baba olmak için gün sayan 35 yaşındaki eşi Sait A. ise, eşinin 2’nci kattan mı düştüğünü yoksa atladığının henüz belli olmadığını, ancak tedavi altında olan bir hasta olduğu için de hastaneninde ihmalı olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Hastane yetkilileri ise hamile kadının, pencereden atladığını iddia ederek, "Olayın ardından yaptığımız araştırmada erken doğum şüphesiyle 202 numaralı odada tedavi altına alın hamile hastamız, eşiyle telefonla görüştükten sonra, diğer hasta ve refakatçıların bulunduğu sırada hızla pencereye yönelip, aşağıya altadığını tesbit ettik. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı" dedi.