İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan eski manken Güzide Duran’a mimar eşi, Miami’de 1 milyon 150 bin dolarlık daire hediye etti.

ABD’de gerçekleşecek doğum sonrası çift uzun bir süre bu dairede yaşayacak. Mimar Adnan Aksoy ile evlendikten sonra podyumlara veda eden manken Güzide Duran, şimdi 3 yaşında olan kızı Selin gibi ikinci bebeğini de ABD’nin Miami kentinde dünyaya getirecek.

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; doğuma iki ay kala Aksoy eşine bir sürpriz yaparak Miami’de 1 milyon 150 bin dolara (yaklaşık 2milyon lira) süper lüks bir daire satın aldı. Çiftin yakınları doğumdan sonra Aksoy çiftinin uzun süre ABD’de kalmayı planladığı ve bu süreci otelde geçirmemek için ev satın aldıklarını söyledi.

BEBEK ERKEK
Öte yandan çiftin yakınlarının verdiği bilgiye göreGüzide Duran’ın ikinci çocuğunun cinsiyeti kız değil erkek. Çift erkek çocuklarının ismini açıklamak istemiyor.

EN GÜZEL DUYGU ANNELİK
Güzide Duran kızı Selin’in doğumundan sonra hayatında pek çok şeyin değiştiğini söyledi. Duran, “Dünyanın en güzel duygusu annelik. Çok değiştim. Çok daha sakin bir insan oldum. Her şeye daha pozitif yaklaşıyorum. Koruma içgüdüm arttı” dedi.