Hamamdan hapse!
ABD'deki müşterisinin 1,3 milyon dolarını alarak kayıplara karışan kadın bankacı ve eşi, avukatının iknasıyla İzmir'de polise teslim oldu. Çift, gazetecilerin "Paraları nerede harcadınız?" sorusuna "Hamamda" karşılığını verdi.

Antalya'da, vekaletini aldığı ABD'de yaşayan Türk müşterisi M.T'nin hesabındaki 1 milyon 357 bin doları mart, nisan ve mayıs aylarında 3 parça halinde çeken ve 11 Kasım'da müşterinin bankaya gelmesiyle hasta olduğunu öne sürerek ortadan kaybolan bankacı kadın F.E. ile eşi S.E, İzmir'de polise teslim oldu.
'TESLİM OLUN' ÇAĞRISI

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, avukatları Fatih Ardıç aracılığıyla F.E.'ye ulaşarak 'teslim olun' çağrısı yaptı. Paranın tamamını harcadığını söyleyen çift, önceki gün saat 19.00 sıralarında İzmir Emniyeti'ne giderek teslim oldu. Bunun üzerine çifti almak için Antalya'dan 3 kişilik özel bir ekip İzmir'e geldi.

8 GÜNDE HEPSİNİ HARCAMIŞLAR!

Çift, karayoluyla dün sabah saat 04.00 sıralarında kente getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet'e götürülen çiftin yüzlerini sakladıkları görüldü. Bu arada bankacının eşi, gazetecilerin, "Parayı nerede harcadınız?" sorusuna "Hamamda!" diye karşılık vermesi dikkat çekti. Bankanın suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.


Teftişlerde dolduruyor

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde aylardır boş bir evde ortaya çıkan bankacının tanınmamak için şapka taktığı, eşinin ise gözlük takıp saç ve sakallarını uzattığı öğrenildi. 3 yıldan beri yaptığı vurgunun tüm ayrıntılarını polise anlatan 35 yaşındaki bankacı F.E'nin, müşterilerin vadeli hesaplarındaki paraları çektiği, hesap vade günlerinde ise, diğer müşterilerin hesabından para aktararak boş hesapları doldurduğu, bu nedenle teftişlerde yakalanmadığı belirlendi.