İlk olarak Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Şube Müdürü Çiğdem Tunç, Aydın’ın 59 yıldır hizmet veren kredi ve kefalet kooperatifinin başkan ve yöneticileri ile tanıştı.

Ziyarette Başkan Ahmet Karabenli ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, halk Bankası Bulvar Şubesi Müdürü Çiğdem Tunç ve Yönetmen Zekiye Yüksel’e kooperatif hakkında bilgiler verdi. 1953 yılında Kemal Şenel başkanlığında kurulan kooperatifin 59 yıldır Aydın esnaf ve sanatkarına hizmet verdiğini belirten Karabenli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“ZOR KELİMESİNİ LÜGATIMIZDAN KALDIRDIK”
Halk Bankası Bulvar Şubesi olarak çalışmalara başladıklarını, en iyi ve daha iyi hizmet anlayışını düstur edindiklerini kaydeden Şube Müdürü Tunç, “Lügatımızdan ‘zor’ kelimesini kaldırdık. İşimizin kolay olmadığının bilincindeyiz ama zor olarak da görmüyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz görevimizin başındayız” dedi.
Gençlerin bu azim ve hizmet anlayışını takdirle karşıladığını belirten Kooperatif Başkanı Ahmet Karabenli, Şube Müdürü Çiğdem Tunç ve Yönetmen Zekiye Yüksel’e yönetim kurulu üyeleri adına başarı diledi. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png