Halkbank"ın müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği şube yenileme çalışmaları sürüyor. Türkiye"nin dört bir yanındaki şubelerini modernize ederek hizmet kalitesini artıran Halkbank, son olarak Nazilli"deki İstasyon Meydanı Uzun Çarşı girişinde bulunan Nazilli Şubesi"ni de yenileyerek hizmete açtı. Nazilli Protokolünden çok sayıda müdür, amir ve işadamının katıldığı açılışa İzmir ve Denizli"den bankanın bölge Müdürleri de katıldı.
Açılışta konuşan Halkbank Nazilli Şube Müdürü Ahmet Baklan, “Bankamız Nazilli"de ilk olarak 25 Nisan 1966 tarihinde hizmetlerine başladı. Şu anda bankamıza ait olan yenilenen binamız Halkbank İzmir 2. bölge koordinatörü Atalay Tarduş ve Denizli Bölge Koordinatörü Hüseyin Vehbi Yıldırım"ında katılımları ile hizmete açıldı. Bankamız güçlü bir altyapı ve dinamik kadrosu ile Nazilli halkına bankacılık hizmeti verecektir. Şubemiz POS, İnternet Bankacılığı, Diyalog, Kredi kartı, Kredili mevduat, bireysel kredi, gülen emekli kredisi gibi bankacılık hizmetlerinin yanı sıra başta KOBİ"ler olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ürün ve hizmetlerini bundan böyle yenilenen ve teknolojinin son harikası olan cihazlarla donatılan yeni binasında sürdürmeye devam edecektir” dedi.
Yenilenen Halkbank binasının açılışında kokteyl vererek konuklarını ağırlayan Halkbank Nazilli Şube Müdürü Ahmet Baklan, konukları ile tek tek ilgilenerek en iyi şekilde ağırlamaya gayret etti. Hakimler ve Savcılar kararnamesine göre İzmir"e tayini çıkan Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Çalışkan"da davetliler arasında yer aldı.