Kuşadası Ticaret Odası ile Halk Bankası arasında varılan anlaşma ile oda üyelerine düşük faizle nakit, finansal destek ve gayri nakit kredi imkanı sağlandı.
Kuşadası Ticaret Odası ile Halk Bankası arasındaki kredi ve kredi kartı anlaşmasıyla ilgili protokol odanın toplantı salonunda imzalandı. Protokol için düzenlenen törene Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Halk Bankası Kuşadası Şube Müdürü Özkan Özbaş katıldı.
Törende konuşan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Halk Bankası ile sürdürülen görüşmeler doğrultusunda, üyelerin menfaatlerine uygun en düşük faiz oranında anlaşma sağlandığını söyledi. Halk Bankası Kuşadası Şube Müdürü Özkan Özbaş ise Ticaret Odası ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde tüm oda üyelerine yönelik düşük faiz ve uzun vade ile nakit, finansal destek ve gayri nakit kredi ve kredi kartı imkanı sağladıklarını açıkladı.
Konuşmaların ardından Kuşadası Ticaret Odası ile Halk Bankası arasındaki üyelere yönelik kredi anlaşmasının protokolü Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile Halk Bankası Kuşadası Şube Müdürü Özkan Özbaş arasında imzalandı.
(ZH-İK)