Ekranlardaki kötü kalpli kadınların arasındaki amansız rekabet, reyting listelerine şekil veriyor.
EKRANDA, şu sıralarda ciddi bir kötü kadın istilası yaşanıyor. Her güne, her geceye bir değil, birkaç tane kötü kadın damgasını vuruyor. Oynadıkları diziler, onların varlığıyla renkleniyor. Kötü kalpli kadınların arasındaki amansız rekabet, reyting listelerine şekil veriyor.

Bir Bulut Olsam"ın eli maşalı gelini Asiye (Aslıhan Gürbüz), Narin"e yaptığı 10 kötülüklerle kısa sürede pazartesi gecesinin kötü kadını yarışında ilk sıraya yükselmeyi başardı.

Dudaktan Kalbe"nin ortalığı karıştıran Nimet"i (Gözde Kansu) ve Binbir Gece"nin entrikacı Eda"sı (Canan Ergüder) en kötü kalpli olma kapışmasında, salı akşamında emin adımlarla ilerliyorlar.

Çarşambanın rakipsiz galibi, elbette Yaprak Dökümü"nün kötülükler kraliçesi Ferhunde (Deniz Çakır). Ferhunde"nin, yaptığı kötülüklerle dizinin dördüncü sezona taşınmasındaki katkısı göz ardı edilemez. Ferhunde olmasa, eminim Yaprak Dökümü asla bu kadar çok seyredilmez.

Perşembe gecesinde de kıran kırana bir savaş yaşanıyor. Aşk-ı Memnu"nun iki kötü kalpli kadını Firdevs ile kızı Bihter, bu gecenin kara meleği olmak için birbirleriyle yarışıyor. Onlara rakip çıkan ses, Parmaklıklar Ardında'dan yükseliyor. Hapishanenin hanım a1ası Ziynet de (Zeynep Eronat) kötülükte hiç sınır tanımıyor.

Cuma günü kötü kadın listesi biraz durgun seyrediyor. Aşk Yakarın Belda"sı (Ece Sükan) her ne kadar kötü kadın olarak diziye başlasa da, son haftalarda görünen o ki kalbindeki kötülüğü, ruhundaki acizli1e terk ediyor.

Cumartesi Bez Bebek"in Simge"si (Fatoş Kabasakal) hiç kuşkusuz çocukların gözündeki en kötü kadın olurken, Kavak Yelleri"nin Mine"si de (Aslı Enver) iyilerle ve iyilikle savaşmaya devam ediyor. Pazar gecesi, kötü kalpli kadınların tatil gecesi. Pazar akşamları da kötülük sahnesinde, filmler birbirleriyle rekabet ediyor.

H2