Eyyüp Peygamber Mahallesi Sabır Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazide meydana gelen olayda, saat 09.30 sıralarında caddeden geçenler, boş arazide halı üzerinde hareketsiz duran bir kişiyi fark etti.

Güneş altında uyuduğu zannedilen kişinin uzun süre hareketsiz durmasından şüphelenenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine araziye giden polisler ve sağlık ekipleri, arazideki kişinin öldüğünü belirlerken, sırtında ve kafasında kesici alet izlerine rastlandı.

OĞLUNA BENZETTİ
Olay yerinde toplanan onlarca kişi, polisin çalışmasını meraklı gözlerle izledi. Üzerinden kimlik çıkmayan 35 yaşlarındaki kişiyi mahalle sakinleri de teşhis edemedi. Polisler, olay yerinde delil araştırması yaparken, bölgeden geçen yaşlı bir vatandaş ise uzaktan gördüğü cesedi gece eve gelmeyen oğluna benzetti. Olay yerine girerek cesedi yakından görmek isteyen yaşlı adam polis tarafından engellendi.

Yaşlı adamın ısrarı üzerine polis, cesedin fotoğrafını çekerek yaşlı adama teşhis ettirdi. Fotoğrafa bakan vatandaş, ölen kişinin oğlu olmadığını ve tanımadığını söyledi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası kimliğine ait bilgiye ulaşılamayan ceset otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Polis, cesedin kimliği ve cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğinin belirlenmesine yönelik çalışmasını sürdürüyor.