TFF 3. Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan istifa etti. Geçtiğimiz hafta sonunda Menemen deplasmanından yenilgiyle dönen Nazilli Belediyespor yönetimi karıştı. Ani bir karala istifa ettiğini açıklayan Hakkı Aslan, futbolcuları üzüntüye boğdu.
Nazilli Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda aldığı yenilgiden sonra teknik direktör değiştirerek bir rekora da imza attı. Menemenspor maçı sonrası gelişmelerden rahatsız olan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan, dün aldığı ani bir kararla yönetime istifasını sundu. Oynadıkları Menemenspor maçı sonrasında yöneticilerin kendi bilgisi dışında futbolcularla özel görüşme yapmasını, futbolcularla yöneticilerin yaptığı toplantıya alınmamasını şahsına ve kariyerine yapılmış müdahale kabul ettiğini kaydeden Aslan; “Nazilli Belediyespor profesyonel bir takımdır. Futbolcu ve yöneticiler de profesyonelce davranmalıdır. Benim sporcu önünde kariyerime müdahaleyi seyircisiz kalamazdım. Nazilli Belediyespor"da büyük işler yaptığıma inanıyorum. Geçen yıl ikinci yarının başında başladığım üçüncü teknik direktörlük döneminde Nazilli Belediyespor"u on dört maçta bir malubiyet, üç beraberlik ve on galibiyet alarak düşme mücadelesinden son maça kadar zirve mücadelesine getirdim. Herhalde bu başarılarımdan dolayı yönetim kurulumuz huzursuz oldu ki böyle davranışlar içerisine girdi. Özellikle Nazilli Belediyespor taraftarlarımıza takıma ve bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nazilli Belediyespor"a da bundan sonra başarılar diliyorum” dedi.
Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, Hakkı Aslan"ın ani istifa kararı ile ilgili olarak, “Hocamızın Nazilli Belediyespor üzerinde çok emeği vardır. Üç kez gelmiş dördüncü kez görevinden ayrılmıştır. Biz yönetim kurulu olarak dün akşam yaptığımız toplantıda Hakkı Aslan"ın istifasını üzülerekten de olsa kabul ettik. Nazilli Belediyespor yönetimi olarak Teknik Direktörümüz Hakkı Aslan"a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Yeni bir hoca bulununcaya kadar takımı Orhan İbiş çalıştıracak” dedi.
Öte yandan ligin ikinci haftasında Pazar günü sahasında Torbalıspor"la karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor"u Orhan İbiş ile arkadaşları hazırlıyor.