AYDINPOST HABER SERVİSİ-AYDIN Bölge İdare Mahkemesi Başkanı 56 yaşındaki Nakiddin Buğday’a yatsı namazını kıldırdıktan sonra plakasız motosikletiyle evine gitmekte olan 25 yaşındaki imam Okan Özkan, motosikletiyle çarptı. Hakim Nakiddin Buğday’ın sağ el bileğinden kırılırken, motosikletten düşen imam Özkan’da çeşitli yerlerinden yaralandı.

09.20120122054643.jpg            Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Adliye Lojmanları Kavşağı’nda meydana geldi. Cihanoğlu Camii İmamı Okan Özkan (25) yatsı namazını kıldırdıktan sonra bir süre camide cemaatle sohbet etti. Daha sonra plakasız ve tescilsiz olan motosikletiyle evine gitmek için yola çıktı. İmam Okan Özkan’ın kullandığı motosiklet Adliye Lojmanları Kavşağı’na geldiğinde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Aydın Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Nakiddin Buğday’a (56) çarptı. Çarpmanın etkisiyle İmam Özkan ve Hakim Buğday yere düştü. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki yaralıdan Hakim Buğday’ın sağ kolu bilekten kırıldı. Hakim’e çarpan imam Okan Özkan da çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Bileği kırılan Hakim Nakiddin Buğday ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

VALİ KEREM AL HASTANEDE ZİYARET ETTİ

            Kazayı duyan Aydın Valisi Kerem Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı başta olmak üzere hakim ve savcılar hastaneye gelerek Hakim Nakiddin Buğday’ın son durumu hakkında bilgi alıp ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. (Fotoğraf: Cem Ulucan)

10.20120122054633.jpg