Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden zor bir sezonun ardından küme düşmekten kurtulamayan Sakaryaspor’un genç futbolcu Hakan Çalışkan, futboldan kazanamadığı parayı baba mesleği pazarcılıktan çıkarıyor. Türk futboluna sayısız yıldızlar kazandıran Sakaryaspor’da oynamaktan gurur duyduğunu söyleyen Hakan’ı pazarda, önündeki önlüğüyle tezgah arkasında görenler önce şaşırıyor, ardından da onu takdir ediyor.

Sakaryaspor’dan profesyonel futbolcu olarak eline fazla para geçmediğini söyleyen Hakan, pazarda meyve ve sebzeleri poşete doldurup tartarken, "Yaptığım işten utanmıyorum. Neden utanayım ki? Bu bizim baba mesleğimiz. Onurumla ekmek parası kazanıyorum. Babamla çalışmayacağım da kiminle çalışacağım? Ben hem futbolculuğumu, hem pazarcılığımı yaparım" diye konuştu.

Haftanın 7 günü şehirdeki çeşitli semt pazarlarında meyve sebze tezgahı açtıklarını söyleyen baba İsmail Çalışkan ise "Ekmeğimizi pazardan çıkarıyoruz. Hakan da her zaman yanımda olur. Ben kendisi ile gurur duyuyorum. Bir gün büyük çok daha iyi şartlarda futbol oynayacağına inanıyorum. Sakaryaspor ülke sporuna kimleri kazandırmadı ki? Elbette bir gün Hakan da hak ettiği değeri bulacak. Biz buna inanıyoruz" dedi.