15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan polis memuru Ferdi Aygün, tedavi gördüğü hastanede sürpriz bir nikah merasimiyle dünya evine girdi. Hastanenin konferans salonunda kıyılan nikahta, genç çifti arkadaşları ve ailesi yalnız bırakmadı. 
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi askerler tarafından yapılan darbe girişimi esnasında Topkule Kışlası’nda yaralanan polis memuru Ferdi Aygün, tedavisinin devam ettiği hastanede nişanlısı Nesrin Demir ile nikahı kıyılarak dünya evine girdi. Çiftin nikahını Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu kıyarken nikah şahitliğini ise Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir yaptı. Hastanenin konferans salonunda gerçekleşen nikah törenine genç çiftin arkadaşları ve ailesi katıldı.

"ŞAŞALI BİR ŞEY YAPMADIK, OLMASI GEREKEN İMZAMIZI ATTIK"

Hainlerin darbe girişiminin olduğu günün öncesinde akrabalarına davetiye dağıttığını belirten Ferdi Aygün, " 15 Temmuz günü davetiyeleri bastırdım ve bunları dağıtmak için akrabalarıma ziyarete gittim. Bu olayların gelişmesi üzerine ise tekrardan birliğimize döndük. Verilen işimizi ve görevimizi yaptık. Neticesi böyle oldu. Bu uğurda mükafat olarak da gazi olduk, şükürler olsun. Bugünde şaşalı bir şey yapmadık. Sadece olması gereken imzamızı attık. Yarın yine bir ameliyat olacağım” diye konuştu.
Genç çiftin nikahını kıyan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise “Ferdi ve Nesrin kardeşimizin şahitlerimiz ve sizlerin şahitliğinde nikah akdini gerçekleştirdik. Ben bu kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Nikah sonrası ise Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyesini genç çifte takdim ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan adına çifte mutluluklar diledi.