Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, futbolcularıyla yaptığı toplantıda orta sahanın önemi üzerinde durdu ve bu mevkideki oyuncuların savunmaya yüzde yüz katkı sağlamalarını istediği ortaya çıktı.

Rumen teknik adamın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı toplantıda ''Bu maçta her iki takım için de orta saha çok önemli olacak. Bu bölgede oyunun kontrolünü elinde tutabilen taraf avantajlı olacaktır. Savaşan, koşa, mücadele eden , hem savunmada hem de ofansta takıma katkıda bulunacak dinamik bir orta saha istiyorum" dediği belirtildi.

Savunma oyuncularını da uyaran Hagi'nin ''Yan toplarda ciddi zaaflarımız var. Kanatlardan hücuma çıkarak bu şekilde gol arayacaklardır. Bu yüzden sol bek ve sağ bekin yanısıra bu oyuncuların önünde oynayacak futbolcular da çok dikkatli olmalı'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bu arada Cana'nın tamamen düzelmesiyle orta sahada rahat bir nefes alan Hagi'nin bu oyuncuyu derbide sahaya sürebileceği ileri sürüldü. Haftabaşında Kayserispor maçının 11'ini değiştirmeyi düşünmeyen Rumen teknik adamın Cana gibi mücadeci ve savaşçı bir orta saha oyuncusundan faydalanmak istediği ifade edildi.

Rumen teknik adamın Cana'yı Barış ve Ayhan 'ın yanında oynatarak ön liberoları 3'lemeyi düşündüğü , Kewell'ı yedek soyundurabileceği vurgulandı.