Didim ilçesi hafta sonunda meydana gelen hırsızlık olaylarıyla sarsıldı. İki ayrı evde bulunan binlerce YTL değerinde takı ve zimmet eşyaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
Edinilen bilgiye göre; ilk hırsızlık olayı Yeni Mahalle Pınar Caddesi üzerinde bulunan T.K"ya ait evde meydana geldi. Eve saat 18.00 sularında giren hırsız veya hırsızlar evde bulunan 6 adet küçük çeyrek altın, 2 adet 22 ayar bilezik, yüzük, küpe, kolye set, tek taş yüzük, 6 adet küçük altından oluşan kolye, çocuğa ait bilezik, bir çift küpe, bir otele ait tapu senedi ve ikamet ettiği evin tapu senetlerinin çalındığını bildirdi. Polis olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerce ilgili olarak çalışmalarını başlattı.
İlçede aynı gün gerçekleşen ikinci hırsızlık olayında ise Efeler Mahallesi 1325 sokakta oturan N.B.Ş adlı şahsın evinde meydana geldi. saat 22:.0 sularında eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler evde bulunan alyans, sarı altından imal edilmiş tek taş yüzük, beyaz altından oluşan yüzük, sarı altından zincir ile bin 600 YTL parayı çaldı. Olayla ilgili olarak polis ekiplerini çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken,soruşturmaların çok yönlü şekilde devam ettiği öğrenildi.