Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından ve eski Eurovision temsilcisi şarkıcı Hadise Atatürk havalimanında Belçika'ya hareketinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen sanatçının Belçika da Türkiye de Beyazıt Öztürk'ün sunduğu “Beyaz Show” benzeri bir programa katılmaya gittiğini belirtti. Hadise, geçmiş Eurovision yarışmasından çok fazla tecrübe edindiğini söyleyerek ”Ülkem tekrar temsil etmemi isterse, ekibimle toplanır ve bu işi daha iyi nasıl yapabiliriz diye bakarım. Hatta daha iddialı bile konuşabilir birincilik getirebilirim” dedi. Katılacağı televizyon programında İngilizce albümünden şarkı da seslendireceğini belirten Hadise, Belçika'ya iner inmez direkt tv pogramına geçeceğini belirtti.

'YENİ YILDA HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM'

Hadise yeni yıldan beklentilerin neler sorusu üzerine de, “Yeni yılda minik sevenlerime öncelikle okulda başarılar diliyorum. Annelere ve babalara ve kardeşlere sonsuz saygı sevgi gönderiyorum. Herkesin sağlığı yerinde olsun isterim. Çünkü her şeyden önce sağlık geliyor. Sağlımız yerinde olmasa zaten hiçbir şey yapamayız. Ve onun dışında inşallah bu ekonomik krizi 2010 daha da az olur, insanlar daha da huzurlu daha rahat olurlar.” dedi.

'İNŞALLAH KARİYERİM 2010 DA GÜZEL GİDER'

Basın mensuplarının 2010 dan kendin için beklentiler nedir? sorusu üzerine ise, “Benim 2010'dan beklentim her zaman önce sağlık diyorum. Çünkü 2009'da biliyorsunuz biraz hastalandım. Eurovision'da ve orada anladım sağlığımın ne kadar önemli olduğunu. Bu yüzden sağlık çok önemli diyorum. Onun dışında müzik benim için en önemli. İşimde onun için inşallah kariyerim çok güzel gider ve inşallah sevenlerim benimle büyürler. İnşallah şarkılarımı hep beğenirler ve konserlerime gelirler.” dedi.

Hadise geçmiş Eurovision şarkı yarışmasından tecrübe edindiğini belirterek, “Teklif gelirse değerlendiririm. Ben hiçbir zaman bir daha katılmam demedim. Ülkem beni tekrar layık görürse bu görev için ekibimle beraber oturup her şeyi konuşup ve daha da iyi yapmaya çalışırım hatta birincilik için o zaman daha da iddialı konuşurum. Çünkü insan bir tecrübeden sonra bambaşka bakıyor olaylara ve tecrübeden sonra şöyle diyorsun bu sefer şöyle yaparım böyle yaparım o zaman daha da iddialı olabiliyor insan ama Allah bilir. “ dedi./yeni şafak