BOLU'da bir alışveriş merkezinde mini konser ve imza gününe katılan Hadise, Ramazan ayının ailesiyle birlikte geçireceğini ve sahneye çıkmayacağını söyledi.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise, TEM'deki Bolu Dağı Mevkii'nde bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğine katıldı. Hayranları Hadise'yi görebilmek için alışveriş merkezini doldurdu. Hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Hadise hareketli parçalarından 'Prenses'i söyledi. Hadise'nin şarkısını söylediği sırada hayranları da cep telefonuyla onu görüntülemeye çalıştı. Hayranları ile birlikte şarkısını söyleyen Hadise daha sonra fotoğraflarını imzaladı. Yoğun bir iş temposunda çalıştığını belirten Hadise, şöyle dedi:

"Finike'de sahneden sonra hemen havalimanına geçip uçağa bindik. Eve gelmem zaten sabah 05.30'u buldu. 3 saatlik dinlenme ardından Bolu'ya hareket ettik. Ramazan ayında da çalışmayı tercih etmiyorum. Bu birkaç yıldır böyle ve bu bizim geleneğimiz. Ramazan ayını ailem ile birlikte geçirmeyi tercih ediyorum. O yüzden sahnelerde olmayacağım. Biraz uzak olacağım."

Ramazan ayının ardından yeni bir klip çekeceğini açıklayan Hadise şunları söyledi:

"Yeni albüm ile ilgili şu an bir şey söyleyemeyeceğim ama Ramazan ayından sonra yeni bir klip çalışmamız olacak. Onun için şimdi çalışıyoruz. Mekan çalışması yapıyoruz. Dansçılar ekleyip eklemememiz konusunda da konuşuyoruz. Ramazan ayından sonra öyle bir çalışmamız olacak."

Hadise, İngilizce albüm çıkarma projesinin hatırlatılması üzerine, "Hiç bir zaman böyle merak uyandırmak için konuşmalar yapmayı tercih etmiyorum. Bir şey tam final olmadan yorum yapmak istemiyorum. Ama bu konuda kendime göre bir takım çalışmalar başlattım" dedi.