18 Eylül'de vizyona girecek olan, üç kanser hastasının hayata tutunma hikayesinin anlatıldığı 'Sonsuz' filminde rol alan İsmail Hacıoğlu, Sultanahmet'teki çekimler sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Hacıoğlu, yoğun talep üzerine çareyi kaçmakta buldu. Cemal Şan'ın yönettiği, Ferhat Gündoğdu, Şevket Çoruh ve Ayça Bingöl'ün de rol aldığı filmde Hacıoğlu kanser hastası olan Volkan'ı canlandıracak. Filmin hikayesinden çok etkilendiğini ve rolü için tam 10 kilo verdiğini açıklayan Hacıoğlu, "Benim için kilo vermek sorun değil, zaten az yemek yiyorum. Şansıma yaz geldi, sıcaklar yardım etti" dedi. Genç oyuncu filmin hazırlık sürecini de şu sözlerle anlattı:

DOKTORLAR KANSERİ ANLATTI
"Doktor arkadaşımızla uzun bir toplantı yaptık. Hastalık sırasında ne gibi belirtilerin yaşandığını öğrendik. Filmde kansere yakalanan iki arkadaşın hastaneden çıktıktan sonraki yolculuklarını anlatıyoruz. İki genç bu yolculuk sırasında hayatlarının en keyifli anlarını yaşıyorlar. Aslında 'Sonsuz'da 'insanın hayatını yaşaması için illa kanser olması gerekmiyor' mesajı da veriliyor." "Seyirlik filmlerde yer almak isterim" diyen Hacıoğlu devam etti: "Bu da seyirlik bir film olacak. 6-7 bölümde kalkacak bir dizide oynamaktansa filmografime eklenecek, hikayesine inandığım bir filmde oynamayı tercih ederim." 'Sonsuz'un yapımcısı ve diğer başrol oyuncusu Ferhat Gündoğdu ise filmin sanat filmi olarak adlandırılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Sanat insanlar için yapılır. Biz içinde dramı, komedisi ve sanatı olan bir film yapıyoruz. Bu film hem izleyiciye hitap edecek, hem de içinde sanatı da barındıracak" dedi. Filmde; Volkan (İ.Hacıoğlu) son günlerini yaşayan Serhan'a (F.Gündoğdu) güzel anlar yaşatmak ister. Çalıştığı barın sahibi Cihan'la ise (Ş. Çoruh) aşık olduğu kız yüzünden çatışmaktadır

BİRLİKTEYİZ AMA EVLİLİK İÇİN ÇOK ERKEN
Yaklaşık 7 ay önce ünlü oyuncu Vildan Atasever'le görüntülenen İsmail Hacı-oğlu, bu konu hakkında ilk kez konuştu: "Biz 'Gece Sesleri' adlı dizide birlikte çalışıyorduk. Orada yakınlaştık. Basında birkaç haber çıktı ama daha sonrasında bunu açıklamak gibi bir durumumuz olmadı. Zaten bu olayın kimseyi de ilgilendirdiğini hakikaten düşünmü-yorum ama evet birlikteyiz." Evlilik konusunda aceleci davranmadıklarını belirten Hacıoğlu, "Tekrar aynı projede yer alır mısınız?" sorusunu da "Bundan sonra aynı projede yer almamız zor!" diye cevapladı.