İtfaiye ekipleri yangından yangına koştu. İtfaiyeyi en çok sıkıntıya sokan konu ise, düzensiz park edilen araçlar ve semt pazarlarında plansız açılan tezgahlar oldu.
Sabah saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Garaj Caddesi üzerinde bulunan 2220 sokaktaki bir apartmanın birinci katında meydana gelen yangında evde yalnız yaşayan 77 yaşındaki bir kadın yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye 2220 sokakta bulunan bir apartmanın birinci katından dumanlar yükselmeye başladı. Bir anda mutfaktan gelen dumanlar nedeniyle evi duman altında kalan Güzide Çakıcı, yangını müdahale etmek isterken alevler arasında kaldı. Yanmaktan son anda kurtulan kadın, alevlerle baş edemeyince evi terk etti. Kısa sürede dumanların tüm apartmanı sarması nedeniyle apartman tahliye edildi. Yangın mahallinde semt pazarının kurulması nedeniyle itfaiye ekipleri düzensiz park edilen araçlar nedeniyle yangını müdahale etmekte güçlük yaşadı.
Bu arada evde yalnız başına yaşayan yaşlı kadının dışarı çıktığından haberi olmayan apartman sakinleri panik yaşadı. Yaşlı kadının dışarıya çıktığının öğrenilmesi üzerine herkes derin bir nefes aldı.
İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Yangının gaz kaçağından çıktığı belirtildi.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yangın mahallinden alınan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Ayaklarında hafif yanık olan Güzide Çakıcı"nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.- iha