2009'un güzellik tartışması... Okan Bayülgen, 'Burcu Esmersoy güzel değil' dedi. Hülya Avşar, bir dergiye verdiği röportajda 'Kendimi 19 yaşımdan daha güzel buluyorum' açıklamasında bulundu. 31 yaşındaki Burcu Esmersoy mu? 46 yaşındaki Hülya Avşar mı? Ünlüler, iki kadını karşılaştırdı. Kimi isimler, Esmersoy'un gençliğinin avantaj sağladığını söylerken, birçok isim de Hülya Avşar'ın her dönem Türkiye'nin en güzel kadını olduğunu dile getirdi. En ilginç yorum ise işletmeci İzzet Çapa'dan geldi: Hülya şarap gibi. Vitrininizde saklayacağınız bir Petrus. Ama Petrus'u her zaman içemezsiniz. Burcu ise kelimenin tam anlamıyla bir içim su!

Barbaros Şansal- O, Hülya'nın yediği ekmeği papara yapsın
Hülya Avşar'ın aklı, Burcu Esmersoy'un aklından yüz yıl daha güzel. Burcu Esmersoy bence sadece Twitter güzeli. Tabii ki Hülya Avşar daha güzel. Burcu Esmersoy'un Hülya Avşar'ın akıl ve tecrübe seviyesine gelmesi için yediği ekmeği Marmara'ya doğraması, oranın da papara olması gerekir. Yanında da cacık içsin. Hülya bu coğrafyaya en güzel cevabı vererek kim olduğunu göstermiştir.

İKİSİ ARASINDA SEÇİM YAPMAK ZOR

l Zeynel Abidin Ağgül: Burcu Esmersoy milim farkla daha güzel. Çünkü ortada gençlik faktörü var. Hülya tabii ki çok güzel bir kadın ama gençliğin avantajını da yok sayamayız. Burcu'yu 15 yıldır tanırım. O da Hülya kadar akıllı bir kadındır.

l Tuğba Özay: Hülya bence her daim çok güzel bir bayan. Burcu da çok hoş bir kadın duru bir güzelliğe sahip. İkisi arasında seçim yapmak çok zor. Hitap ettikleri alan farklı. Ama mutlaka birisini tercih etmek gerekirse 'Burcu' derim.

l Ivana Sert: Burcu Esmersoy genç ve güzel bir bayan. Hülya Avşar tartışmasız güzel. Türkiye'de gelmiş geçmiş en güzel 10 kadın arasındadır.

l Tülin Şahin: İkisi de benim arkadaşım, o yüzden hangisini seçeyim. İkisi de gün geçtikçe güzelleşiyor. Burcu gençliğinin güzelliğini yaşıyor. Hülya ise yıllar geçtikçe, kendine baktıkça daha güzelleşiyor.

l Murat Varol: Güzellik sadece fiziksel değildir. Beyinle, tecrübeyle ve yaşamışlıkla alakalı. Hepsinin toplamı Hülya Avşar'da var. Avşar, fizik olarak da çok güzel tabii ama tüm bu özelliklerin hepsi bir araya gelince kesinlikle tartışmasız Hülya Avşar ipi göğüslüyor.

l Murat Cevahir: Burcu çirkin bir kız değil. Hatta Burcu'un güzelliği tescilli. Ama Hülya Avşar için söylenecek söz bile yok. O gençken de güzeldi, şimdi de güzel./akşam