Didim Venosa Beach Resort Hotel'de 21 Mayıs'ta yapılacak Miss Apollon Güzelik yarışmasına katılacak Belarus, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Rusya Chuvash Cumhuriyeti, Kazakistan, Belarus ve Letonya uyruklu 21 güzel, ilk olarak Selçuk'taki Meryamana Evi'ne gitti. Burada mum yakıp dilekte bulanan güzeller, hacı oldu. Güzeller, daha sonra Efes Antik Kenti'ne geçti. Tarihi kente hayran kalan güzeller, bol bol fotoğraf çekti. Güzeller, daha sonra Celsus Kütüphanesi önünde, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Güzeller son olarak Kuşadası’na gelerek, şehir merkezinde dolaştı ve tarihi yerleri gezdi.
Bu arada, 3. Miss Apollon Güzellik Yarışması’nı organize eden Kuşadası merkezli Peninsula Tour’un sahibi Tevfik Bağcı, “Mitolojide müziğin, sanatların,güneşin,ateşin ve şiirin tanrısı olan Apollon anısını yaşatmak , her dokusunda tarih bulunan Didim’imizi tanıtmak maksadı ile geleneksel olarak her yıl Miss Apollon Güzellik yarışması’ grup otellerimizde organize ve icra etmekteyiz “ dedi.
Bağcı, “ İlk ikisi grup otellerimizden Palm Wings beach resort & spa’da organize edilen, Miss Apollon Güzellik yarışması’nın üçüncüsü Mayıs 2011 yılında faaliyetine başlayan ve bulunduğu bölgede turizm sektörünün , bölgenin tarihsel özelliğinin,ve çevre ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamayı misyon edinen VENOSA beach resort & spa ‘ da gerçekleşecektir. VENOSA beach resort & spa organizesinde icra edilecek olan Miss Apollon Güzellik yarışması’sında çeşitli ülkelerden katılım sağlayacak adaylar, 14 Mayıs 2011 de kampa girecek ve 21 mayıs 2011 de final gecesinde boy göstereceklerdir “ diye konuştu.