Oyuncu Esra Sönmezer, ‘Sevgilisiyle yakalandı’ haberleri üzerine savunmaya geçti! Güzel oyuncu, “Mekana arkadaş grubumla gittim” dedi.

Sönmezer, "İş yoğunluğum ve stres dolu işlerle uğraştığımız için her hafta sonu olduğu gibi geçen hafta sonuda İstanbul'un eşsiz manzarasını seyrederek dinlenmek için Mikla restauranta arkadaş grubumla gittim. Dostane sohbetimizin ardından arkadaşım beni yolcu etmek için eşlik etti" şeklinde açıklama yaptı.

Sönmezer, açıklamasına şöyle devam etti:

"Kapıda bir basın ordusuyla karşılaşmak beni oldukça şaşırttı. Bugüne kadar hep net oldum, gizlisi saklısı olan bir insan değilim. Bekar bir insanım, bir aşk yaşasam bunu asla gizlemem. Aşk insana bahşedilen en güzel duygudur ve bunu yaşıyorsam saklamanın alemi yok. Arkadaş grubumuzdan bir dostumla aşk yaşıyor diye lanse edilmem beni oldukça üzdü.

Ayrıca magazin dünyasında güzel kadın olmak zor, maalesef güzelin düşmanı çok oluyor. Bu haberlerin çıkmasını, birisi tarafından organize edildiğini düşünüyor ve dostum dediğim kişilerle aşk dedikodusuna sokulmamı isteyenlerin komplosu diye düşünüyorum. Bugün basında özel hayatımla ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu bildirir, doğru haber verebilmeniz için sizi bilgilendirmek istedim."