AYDINPOST HABER SERVİSİ-Ak Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın'ın Güzelhisar Mahallesindeki seçim bürosunun açılışı bugün yapıldı.
Lokma dağıtımının da yapıldığı açılış törenine Kültür ve Turizm eski Bakanı ve Aydın Milletvekillerinden Atilla Koç ve Mehmet Erdem, İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti adayı Mustafa Ancın, açılış sırasında kendisi de lokma tezgahına geçerek vatandaşlara kendi eliyle ikramda bulundu.
Açılışta konuşan Ak Parti adayı Mustafa Ancın, "Sizlere Aydın'da yepyeni bir sayfa açacağımın sözünü veriyorum. Aydın'da AK projelerle Allah'ın izniyle yepyeni bir sayfa açacacağız. Aydın'da hizmet destanı yazmak istiyoruz. Bu destanı yazarken tüm kadrolarımızla, Aydın'da yapılamamış birçok hizmeti yaptığımıza şahit olacaksınız. İnanın yapacağımız şeyleri düşünmek bize bugünden öyle bir heyecan veriyorki, gece gündüz demeden koşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada şahit olduğunuz gibi, sizlere hizmet ederek, içinizde, omuz omuza Aydınlıların hizmetinde olacağımın sözünü veriyorum. Sizlerin de destek çıkacağına inanıyorum. Sizleri mahçup etmeyeceğim. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak. Aydın, marka şehir olacak. Çok güzel projelerle Aydın'ın ufku açılacak. İşsiz gençlere iş kapıları açılacak" dedi.