Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı Belediyesi tarafından bu yıl 16. 2 gün süren şenlikler kapsamında halk oyunları gösterileri yapıldı, stadyumda sanatçılar ücretsiz halk konserleri gerçekleştirdi.
Şenliklerin ilk günü folklor ekipleri ve mehter takımının gösterisinin ardından Pop Star Alaturka birincisi Harun, Popstar Alaturka finalisti Hazal ve Pop Müzik sanatçısı Meral Oğuz belediye önünde ücretsiz halk konseri verdi. Güzelçamlı Şehir Stadyumu'nda düzenlenen şenliklerin son gününde gerçekleştirilen ücretsiz halk konserlerini, aralarında Aydın Valisi Mustafa Malay, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve AK Parti Aydın İl Başkanı İ. Hakkı Eser"in de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu izledi. Belde sakinleri ile tatilciler Halk Müziği sanatçısı Saray Nur, Pop sanatçısı Banu ve Hasan Yılmaz"ın söylediği şarkı ve türkülerle coşku dolu anlar yaşadı.
Büyük bir çoşku içerisinde geçen şenliklere havai fişek gösterileri ayrı bir renk katarken, pop sanatçısı Banu, Aydın Valisi Mustafa Malay, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve AK Parti Aydın İl Başkanı İ. Hakkı Eser"in de kendilerine katılmasını istedi. Ancak, protokoldekiler Banu"ya ayak uyduramayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yaşanan krizi, eline mikrofon alarak şarkı söylemeye başlayan Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü çözdü. Bayaözlü, söylediği şarkılarla sanatçılardan fazla alkış aldı.