Kuşadası Ticaret Odası(KUTO)"nın aylık yayın organı Kuşadası Güvercin dergisi birinci yılını doldurdu.
Üyeler arasında iletişimi sağlamak ve bölgenin tanıtımını gerçekleştirmek amacıyla KUTO"nun üyelerine ücretsiz olarak dağıtılan Güvercin dergisinin birinci yılı düzenlenen kokteyl ile kutlandı.
KUTO hizmet binasının giriş katında düzenlenen kokteyle Aydın Vali Yardımcısı Halis Peker, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, MHP İlçe Başkanı Osman Tosun, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak,, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Kuşadası İlçe Tarım Müdürü Hasan Göçmen, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Şoförler Odası Başkanı Erol Soysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SGK Şube Müdürü Meral Bozdemir, Aydın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan,Kuşadası Rotary Klüp Başkanı Sıla Özalp, Ziraat Bankası Şube Müdürü Güngör Eroğlu, Halkbank Şube Müdürü Halil Özbellek, Fortisbank Şube Müdürü Özlem Semerci, Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Yüksel Yurtsever, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri, turizmciler, esnaf ve çok sayıda davetli ile basın mensupları katıldı.
Kokteylde bir konuşma yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, dergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kuşadası Güvercin'in 10. yılını da hep beraber ve aynı coşkuyla kutlamayı hedefliyoruz. Odamızın yaptığı tüm çalışmaları dergimiz Kuşadası Güvercin'den takip edebilirsiniz.Her yeni çıkan sayıda ilk günkü heyecanı yaşıyoruz. Derginin tüm aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Konuşmanın ardından, derginin son sayısının kapak fotoğrafının bulunduğu yıldönümü pastası davetlilerin de katılımıyla hep birlikte kesildi.