Spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun ile bu kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelik ve İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda gerçekleşen Söke İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.
İlçe Kaymakamı ve Kurul Başkanı Mehmet Demirezer Başkanlığında yapılan toplantıya kurul üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Barış Türüdü, Söke Sağlık Grup Başkanı Ersev Kuyucu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü A. Turan Günen, Söke Belediye Meclisi Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu, Sökespor Kulüp Başkanı Sezgin Kazan, Söke Gücüspor Klüp Başkanı Fatih Beyazoğlu katıldı.
Yapılan toplantıda Söke"de gerçekleşecek 2009-2010 sezonu spor karşılaşmalarında alınması gereken tedbirler ve uyulması gereken kurallar masaya yatırıldı. Spor müsabakalarının şiddetsiz ve düzenli gerçekleşmesi için kararların alındığı toplantıda bir değerlendirme yapan Söke İlçe Kaymakamı ve İlçe Spor Güvenlik Kurulu Başkanı Mehmet Demirezer; “Spor kardeşlik ve dostluk için yapılması gereken toplumu kaynaştıran ve heyecan katan bir daldır. Sporun sevgi ve kardeşlik duyguları içinde centilmence yapılabilmesi için kanun ve yönetmeliğin gerektirdiği kurallara kesinlikle uyulacak, gerekli tüm tedbirler alınacaktır. Bu konuya spor kulüplerimizin, ilgili kamu kurumları ve vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz. Yeni sezonun tüm spor camiasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.