Sürücü adaylarının trafikteki alışkanlık yetilerini artırmaya yönelik çalışmaları ve şoförlük aşamasında olası sıkıntıları pratik bir şekilde giderme konusunda eğitimler veren Güven Sürücü Kursu, sağlık sorunlarına da en doğru müdahale yöntemlerini göstermeye devam ediyor.

YENİ HİZMET BİNASINDA

Motosiklet, otomobil, otobüs, kamyon, tır ve otomatik araç sertifikalarında bay bayan binlerce Aydınlının tercihi olan Güven Sürücü Kursu, artık 400 metrekarelik yeni hizmet binasında.

SEKTÖRE KADIN ELİ DEĞDİ

Güven Sürücü Kursu, alanında uzman eğitimci kadrosu, eğitim araçları ve uygulama sınıfları ile farklılığını gösteriyor.

Güven Sürücü Kursu işletmeciliğini devralan Pınar Baysal ve Esra Baş, yenilenen hizmet anlayışlarını Aydınpost’a anlattı.

Aydın’ın ehliyette tercih ettiği marka Güven Sürücü Kursu, Batı Gazi Bulvarı’nda kendisine ait olan 400 metrekarelik yeni binasında hizmet veriyor. Yeni binasında daha nezih, ferah ve konforlu sınıflarını kursiyerlerine açan Güven Sürücü Kursundaki değişime sizde şaşıracaksınız.

Eğitim verdikleri kişilerin yalnızca ehliyet almalarını değil, trafikte maksimum düzeyde güvende olmalarını hedefleyen eğitimleriyle öne çıkan Güven Sürücü Kursu, sınavda başarılı olan öğrencilere sadece Milli Eğitim’in önerdiği saat kadar değil, araç sürmeyi öğrenene dek eğitim veriyor.

Kadrosundaki tecrübeli isimlerle de dikkat çeken Güven Sürücü Kursu, adaylarına gerek teorik, gerekse direksiyon derslerinde en iyi hizmeti vermenin yanı sıra trafiğe gönül rahatlığı ile çıkabilmeleri için mesai veriyor.

Güven Sürücü Kursu, simülatör eğitim ve teorik eğitimde de süre gözetmeden sınırsız eğitim veriyor.

 

Meşrutiyet Mh. Batı Gazi Bulvarı No.71 Efeler/AYDIN

Telefon: 0256.226 85 86

Mobil Tel: 0553.370 50 09

Facebook.com/isikguvensurucukursu

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA 

 

guven-surucu-kursu1.jpg

guven-surucu-kursu2.jpg

guven-surucu-kursu3.jpg

guven-surucu-kursu4.jpg

guven-surucu-kursu5.jpg

guven-surucu-kursu6.jpg

guven-surucu-kursu7.jpg

guven-surucu-kursu8.jpg

guven-surucu-kursu9.jpg

guven-surucu-kursu10.jpg