Beşiktaş, Eskişehirspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenmana kondisyon çalışmaları ile başlayan futbolcular, pas ve top kontrolü çalışmalarının ardından önce minyatür kale, sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı.

-GUTİ ANTRENMANDA YOKTU-

Bursaspor maçı sonrasında sabaha karşı maddi hasarlı trafik kazası geçiren ve alkollü olduğu için ehliyetine el konulan İspanyol futbolcu Guti Hernandez antrenmana katılmadı.

Guti'nin dinlendirildiği ve salonda çalıştığı bildirilirken, Tabata, Cenk, Yusuf, Nobre, Bobo, Nihat, Ekrem, Rüştü ve Onur da antrenmanda yer almadı.

İbrahim Toraman ve Mehmet Aurelio ise takımla birlikte koşu yaptıktan sonra çalışmayı bıraktı.

-QUARESMA ANTRENMANDA-

Siyah-beyazlılarda geçirdiği sakatlık nedeniyle ilk yarıyı kapadığı belirtilen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ise bugün Matteo Ferrari ve Tomas Sivok ile birlikte bir süre takımla çalıştı.

Quaresma, Ferrari ve Sivok, koşu, top kontrolü ve minyatür kale maçta yer alırken, yarı sahada yapılan çift kale maça katılmadılar. Ayrıca Bursaspor maçında forma giyen futbolcular da çift kale maçta oynamadı.

-A2 TAKIMINDAN 3 OYUNCU-

Antrenmanda Bursaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan Ali Kuçik'in yanı sıra A2 takımından 3 oyuncu daha yer aldı.

Anıl, Mertcan ve Umut, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.