Lazca rock"ın kıpır kıpır temsilcisi Gurgula, “Kuşadası Fotoğraf Günleri” kapsamında Atatürk Meydanı"nda ücretsiz halk konseri verdi.
Kuşadası Belediyesi"nin katkılarıyla gerçekleşen “Kuşadası Fotoğraf Günleri” ücretsiz halk konseriyle devam ediyor. Lazca “gök gürültüsü” anlamına gelen “Gurgula”, Laz rock tarzının en güzel parçalarını, Kuşadası Fotoğraf Günleri kapsamında sahneye taşıdı. Kazım Koyuncu"nun desteğiyle Lazca sözlü rock alanında profesyonelliğe adım atan Gurgula, ücretsiz halk konseriyle hem Kuşadalılar, hem de yerli ve yabancı tatilcilerle buluştu. Alternatif soundları ve hareketli sahne performanslarıyla coşturan grup, konseri izleyenlere unutulmaz rock dolu bir gece yaşattı.
Bu arada, Kuşadası Fotoğraf Günleri, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin Kuşadası"nda bir yıl boyunca yaptıkları çekimlerden seçilen fotoğrafları gözler önüne seriyor. Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan"ın açılışını yaptığı etkinlik, Kuşadası"na başka bir açıdan başka bir bakış getirmeyi amaçlıyor. 14 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan fotoğraf sergisi Atatürk Meydanı"nda tüm sanatseverleri bekliyor.