Aydın Belediyesi toplantı salonunda konuşan Başkan Süha Bayırlı, yeni sezon öncesi umut dolu mesajlar verdi. Toplantıya Başkan Süha Bayırlı"nın yanı sıra, yönetim kurulu üyesi Akın Güdücü, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Bayırlı, bu sezon 13 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını belirtti.
Danimarka 2. Ligi takımlarından Koge Boldklub takımından transfer ettikleri Deniz Irmak"ın ofansif orta saha mevkiinde görev yaptığını belirten Bayırlı, “Deniz, Antalya ve Altay takımlarının transfer gündemiydi. Biz onlardan hızlı davranarak Deniz"i Aydın Belediyespor"a kazandırdık. İl Özel İdare"den transfer ettiğimiz 24 yaşında Sercan Yıldırım da ön libero mevkiinde görev yapıyor. Önümüzdeki hafta da yeni transferlerimiz olacak. Yurtdışından bir yabancı kaleciyle temaslarımız sürüyor. Bu kaleci ayın 14"ünde Türkiye"ye gelecek. Büyük ölçüde anlaşacağımızı düşünüyorum” dedi.
Aydın Belediyespor"da hedefi ilk olarak TFF 3. Lig olarak belirlediklerini belirten Başkan Süha Bayırlı, “Yapılan statü değişikliği nedeniyle Bölgesel Lig oluşturuluyor. Amatör Süper Ligi ilk üç sırada bitiren takım Bölgesel Lig"de mücadele edecek. Bizim hedefimiz bu grubu birinci bitirmektir” şeklinde konuştu.
Bayırlı, takımın 17 Ağustos Pazartesi günü tesislerde topbaşı yapacağını, daha sonra belirlenecek bir tarihte sezon açılışının yapılacağını belirterek sözlerine son verdi.
Takıma İl Özel İdarespor"den transfer olan Sercan Yıldırım da, geçen yıl şampiyonluk sevinci yaşadığını belirterek, “İnşallah bu yıl da aynı sevinci Aydın Belediyespor"da yaşarız. Belediyespor"u layık olduğu yere çıkarabilmek için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.