Olay, dün sabah Ceyhan Nehri üzerindeki Demirköprü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, nehir kenarındaki parkta oturan Ö.K. ile adı açıklanmayan sevgilisinin yanına gelen 34 yaşındaki Murat E. ile 24 yaşındaki Ş.Ç., genç kızın boğazına bıçak dayadı.
Şüpheliler, Ö.K.’yı tehditle otomobile bindirip Esentepe Mahallesi’ndeki mısır tarlasına götürdü. Bu sırada genç kızın sevgilisinin ihbarı üzerine polis ve jandarma, Ö.K.’yi bulmak için çalışma başlattı. İddiaya göre Murat E. ve Ş.Ç., mısır tarlasında genç kıza bıçak tehdidiyle tecavüz edip kaçtı.
Genç kız, şüphelilerin kaçmasının ardından polisi arayıp yerini söyledi. Bitkin halde bulunan Ö.K., götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Genç kız, 2 şüpheliyi tanımadığını, parkta otururken kendisini bıçak tehdidiyle kaçırıp götürdükleri mısır tarlasında tecavüz ettiklerini ileri sürdü. Gözaltına alınan şüphelilerden Murat E., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanırken, suçlamayı kabul etmeyen Ş.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.