Şişli'de eşcinsel olduğu iddia edilen Serdar Şeran isimli kişi, sokak ortasında boğazı kesilerek öldürüldü. Zanlı, olay yeri yakınında bulunan yunus ekipleri tarafından kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.

İddiaya göre Serdar Şeran, aynı evi paylaştığı sevgili Mehmet Nuri Bayhan'dan ayrılmaya karar verdi. Serdar Şeran, evden çıkardığı Mehmet Nuri Bayhan'ın yeniden birlikte yaşama isteğini kabul etmedi. Başka bir iddiaya göre de Serdar Şeran, diğer travesti arkadaşı ile birlikte masraflara katılmadığı için Mehmet Nuri Bayhan'ı evden kovdu.

Mehmet Nuri Bayhan, bugün saat 13.30 sıralarında evinin yakınındaki Yiğitbaşı Sokak'ta Serdar Şeran'ın yolunu kesti. Mehmet Nuri Bayhan ile Serdar Şeran sokak ortasındaz tartışmaya başladılar.Tartışmanın kavgaya dönmesi ile Mehmet Nuri Bayhan, üzerinde taşıdığı çakı ile Serdar Şeran'ın boğazını kesti.

Serdar Şeran olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti. Mehmet Nuri Bayhan, Dolapdere yönünü kaçtı. Devriye gezen motorize polis ekipleri Yunuslar'ı gören Mehmet Nuri Bayhan elindeki bıçağı attı. Yunuslar, peşine düştükleri Mehmet Nuri Bayhan'ın kısa bir süre sonra yakaladı. Mehmet Nuri Bayhan, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alındı.

Aralarında Serdar Şeran'ın arkadaşlarının da bulunduğu çok sayıda travesti olay yerinde toplandı. Cinayete tepki gösteren travestiler “Mehmet Nuri ile Serdar Şeran sevgiliydi ama daha sonra anlaşamadılar ve Mehmet nuri'nin evdeki masraflara katılmaması yüzünden araları bozulmuştu.Asıl suçlu bizi dışlayanlardır” diye bağırdı. Serdar Şeran'ın cesedi ambulansa konulurken bazı travestiler sinir krizi geçirdi.

DHA