1
18122_502054-(1).jpg

G.Saray resmen istedi, Cavcav '5 milyon euro' dedi!

Ntvspor'un haberine göre; Serdar Aziz'in sakatığı, Chedjou ve Semih'in formsuzluğu nedeniyle arayışlara başlayan Galatasaray aradığı stoperi Başkent'te buldu.
 
Galatasaray sadece sezonu değil geleceğini de kurtaracak bir transferin kıyısında. Serdar Aziz'in sakatlığı, Chedjou ve Semih'in formszuluğu sonrasında düğmeye basan yönetim aradığı oyuncuyu Başkent'te buldu.
UEFA'nın 65 milyon Euro'luk limiti sonrasında elinde 3 milyon Euro transfer bütçesi kalan Galatasaray yönetimi, Gençlerbirliği kaptanı Ahmet Çalık için düğmeye bastı. İrfan Can Kahveci'nin Başakşehir'e makul bir rakama gitmesi sonrasında harekete geçen sarı-kırmızılılar Başkent ekibine 22 yaşındaki stoper için 1 milyon Euro önerdi.

Gençlerbirliği, bu teklifi masaya yatırırken iki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. 

Cavcav, Ahmet Çalık için 5 milyon euro istiyor!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, başarılı stoper Ahmet Çalık'ın transferi hakkında konuştu. 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Cavcav, "3 gün içerisinde belli olur. Galatasaray'ın ilgisi varmış. Beni arayacaklarını söylediler. Tabii ki müzakere yaparız. Bizim tavrımız net. Parayı veren düdüğü çalar. Ahmet Çalık için 5 milyon euro istiyoruz" dedi.  

2

18122_502054-(1)-001.jpg

Fenerbahçe'de flaş karar! Lens 7 milyon euroya...
 
Fenerbahçe'de kariyerinin belki de en iyi performansını sergileyen Jeremain Lens, taraftarın sevgilisi oldu. Fenerbahçeli taraftarlar sanal alemde Lens'in bonservisinin alınması için sürekli talepte bulunurken Sarı-Lacivertli yönetim de elini kolunu bağlayan UEFA kriterleri karşısında bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Önümüzdeki sezon sattığı futbolcu bedeli kadar transfer yapabilecek olan Fenerbahçe, Lens'i yine kiralamaktan başka şansı yok gibi! Bunun için de bonservisi elinde tutan Sunderland yönetimini ikna etmek zorunda.
 
Fenerbahçe yönetimi 7 milyon euro satın alma opsiyonunu ortaya koyarak Lens'i 1 yıl daha kiralamak için çaba sarfedecek. Bunun için de Lens'in Sunderland yönetimine baskı yapmasını isteyecek. Büyük bir ihtimalle küme düşecek olan Sunderland'ın da bu teklife sıcak bakması bekleniyor.
 
F.BAHÇE'Yİ AYAĞA KALDIRDI
Süper Lig'de 7 asist ve 2 gollük bir performansı bulunan maç içindeki katkısı ise bundan daha fazla olan Lens'in UEFA Avrupa Ligi'nde M.United'a bir golü bulunuyor.
 
Hollanda basını Trabzonspor maçında 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Lens'ten övgüyle bahsetti. Haberde Sarı- Lacivertli takımın adım adım liderliğe yürüdüğü belirtildi.

3

18122_502056.jpg

Advocaat: Depay'ı da istiyorum!
 
PSG, orta sahadaki yıldızı Hatem Ben Arfa'yla ilgili olarak "F.Bahçe'den teklif geldi, görüşmeler sürüyor" açıklamasını yaptı. Teknik direktör Advocaat'ın sol kanada istediği Manchester United'li Memphis Depay ise ancak mali kaynak bulunursa kiralanabilecek.
 
Ligin ilk yarısını derbi galibiyetiyle kapatarak şampiyonluk iddiasını koruyan Fenerbahçe, devre arasında çok önemli transferler yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Advocaat PSG'nin Fransız maestrosu Hatem Ben Arfa'dan sonra Manchester United'ın Hollandalı golcüsü Memphis Depay'ın da transfer edilmesini istedi. Ne var ki UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle bu transfer pek kolay görünmüyor. Fenerbahçe ancak futbolcu satıp kaynak oluşturabilirse 22 yaşındaki Depay'ı kiralayabilecek.
 
Diğer yandan Ben Arfa için yapılan temaslara yıldız futbolcunun annesinin vefatı üzerine ara verildi. 29 yaşındaki Tunus asıllı Fransız futbolcuyla birkaç gün içinde tekrar görüşülecek. Bu arada Fransız RMT radyosuna konuşan PSG yetkilileri "Fenerbahçe'den Ben Arfa için teklif geldi. Görüşmeler sürüyor ama şu an anlaşma yok" dediler. Fransa'nın ünlü L'equipe gazetesi ise bu konuda olumsuz haber vererek, "Ben Arfa, Paris'te kalmak istiyor. Fenerbahçe'ye transfer olma şansı yok" diye yazdı.

4

18122_502054-(1)-003.jpg

Beşiktaş'tan Messias'a son teklif!

Beşiktaş Yönetimi, Messias için 6 milyon Euro isteyen Cruzeiro'ya son teklifini sundu. Siyah-beyazlılar, Rhodolfo+3 milyon Euro da ısrarcı...
 
Beşiktaş, stoper Manoel Messias için sıcak saatler yaşıyor. Kartal, Cruzeiro'nun 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli talebi üzerine 4 milyon Euro'ya kadar çıktı. Ancak Brezilya kulübü, indirime yanaşmayınca siyah-beyazlılar, tekliflerini Rhodolfo+3 milyon Euro olarak güncelledi. Cruzeiro'nun Rhodolfo'nun bonservisini 1.5 milyon Euro sayıp, 4.5 milyon Euro istemesi üzerine, Beşiktaşlı yöneticiler, daha fazla rakam yükselsetemeyeceklerini belirtip beklemeye geçti.  
ETO'O iKNA TURLARINDA 
 
Beşiktaş'a gelmek isteyen Antalyalı Eto'o, yönetimi ikna etmeye çalışıyor. Beşiktaş'ta Jackson Martinez ismi de gündemde.
 
VARDAR'DAN TUNAY İDDİASI
 
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Vardar, twitter'dan, "Arkadaşlar, Babel transferi bitti. Tunay Torun da alındı. Brezilya'dan bir stoper gelmek üzere" dedi

5

18122_502058.jpg

Trabzon'dan Szalai hamlesi!

Eto'o, Rodallega ve Niasse için temaslarını sürdüren Trabzonspor Macar golcüye kanca attı...
 
Trabzonspor'da forvet transfer için ise sürpriz bir isim gündeme geldi.

Eto'o, Rodallega ve Niasse ile temaslarını sürdüren Trabzonspor, Hoffenheim'de forma giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusu Adam Szalai'yle ilgilendiği belirtildi. Piyasa değeri 2 milyon Euro civarında olan Szalai, bu sezon oynadığı 6 maçta sadece bir gol atabildi. 
KARiYERi ÇOK iYi
 
Ancak geçmiş sezonlarda çok başarılı performanslar ortaya koyan oyuncuyla ilgili görüşmelerin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.
 
SERDAR TAŞÇI AN MESELESİ
 
Trabzonspor'un Serdar Taşçı'nın transferinde önemli aşama kaydettiği ve her an bu transferin açıklanabileceği belirtildi. Emmanuel Mas transferi de çok yakın.
 
ERSUN YANAL: ÖNCE KALİTE
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arasında takımı kaliteli oyuncular almak istediklerini belirterek, "Belki 1 belki 3 oyuncu transfer edeceğiz ama bu oyuncular takımın hedeflerine ve şartlarına uygun olmalı. Kalitesi ön planda olmalı" dedi.

6

18122_502059.jpg

Dick Advocaat'ın transfer planı belli oldu!
 
Hatem Ben Arfa için kulübü Paris Saint Germain, Fenerbahçe'ye oyuncusuyla temas kurması için izin verdi.

Kulüpler, Ben Arfa'nın devre arasına kadar sarılacivertli kulübe kiralanması konusunda prensip anlaşmasına vardılar. 29 yaşındaki oyuncu ile yapılan ilk görüşme, PSG'de kalma isteği üzerine olumsuz sonuçlandı.

BEN ARFA'NIN ANNESİ HAYATINI KAYBEDİNCE...

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir görüşme daha yapılacaktı ki, Ben Arfa annesini kaybetti ve görüşme ertelendi. Fenerbahçe, Fransız yıldızla yılbaşı tatilinin sonrasında yeniden masaya oturacak ve karar çıkacak.
 
CHELSEA KİRALAMAYA SICAK
 
Marco Van Ginkel, Dirk Advocaat'ın önerisiyle listeye alındı. Chelsea kiralamaya sıcak bakıyor. Oyuncunun da Fenerbahçe'de yarım devre görev yapma konusunda görüşü olumlu. Yönetim, bu sezon hiç maça çıkmaması nedeniyle çekimser yaklaşsa da listede Ben Arfa'nın alternatifi olarak tutuluyor. Ben Arfa'nın olumsuz sonuçlanması halinde Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.
 
EVERTON İLE ÇEKİŞİYORLAR
 
Memphis Depay'ı Mourinho kadrosunda düşünmüyor. Manchester United, bu oyuncuyu ara transferde kesin olarak başka bir takıma kiralayacak. Depay'ın en ciddi talibi Everton... Bu oyuncunun da Everton'a gitmeye çok sıcak baktığı ve Fenerbahçe'nin bu transferde harekete geçmek için Depay-Everton flörtünde çıkacak kararı beklediği ifade ediliyor. Depay da Advocaat'ın onay verdiği isimlerden.
 
PARIS'TE KALMAK İSTİYOR
 
Fransız gazetesi L'Equipe, "Hatem Ben Arfa Paris'te kalmak istiyor" başlıklı bir haber yaptı. Haberde. Fransız yıldızın kendisini ikinci yarıda ispat etmek istediği ve Fenerbahçe'ye transfer olma şansının olmadığı belirtildi. PSG ise görüşmeyi doğrularken "Ama anlaşma yok" dedi

7

18122_502060.jpg

 

İşte Beşiktaş'ın Eto'o için son teklifi!
 
Samuel Eto'o için Kerim Frei'yı kiralık, Ömer Şişmanoğlu'nu da bonservisiyle Antalyaspor'a öneren Beşiktaş'a, Kırmızı-Beyazlılar'dan olumsuz yanıt geldi. Siyah-Beyazlılar, bu gelişmenin ardından teklifini Ömer Şişmanoğlu ve artı 1 milyon Euro olarak güncelledi.
 
Geçen sezonun başından beri Samuel Eto'o'yu Antalyaspor'dan koparmaya çalışan Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde bu amacını gerçekleştirmeyi planlıyor.
 
Kamerunlu oyuncunun cephesinden gelen olumlu mesajın ardından harekete geçen yönetim, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın, "Eto'o gitmek istiyorsa başkanla konuşabilir. Ben de Beşiktaş'tan Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu kadromda görmek isterim" sözlerinin ardından ilk teklifini iletmişti. Kırmızı-Beyazlılar'a, Eto'o'nun bonservisi için Frei'yi sezon sonuna kadar kiralık, Ömer Şişmanoğlu'nu da bonservisiyle öneren Siyah-Beyazlılar, olumsuz geri dönüş alınmasının ardından önerisini güncelledi. Yönetim, bu isim için Şişmanoğlu ve 1 milyon euroluk teklif hazırladı.
 
4 Ocak'tan önce...
 
Londra'da bulunan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün bu hafta içinde Türkiye'ye geri dönmesini bekleyen Siyah-Beyazlı yönetimin, hazırladıkları son teklifi Başkan'a iletip el sıkışmayı planladığı bildirildi. Beşiktaş'ın gerekirse 1 milyon Euro'luk miktarı daha da artırmaya sıcak baktığı öğrenilirken, anlaşmanın 4 Ocak'ta başlayacak ara transfer döneminden önce netleşmesi bekleniyor. 

8

18122_502061.jpg

Kerim Frei'ya Ada'dan WBA talip!
 
Kara Kartal'da bu sezon görev aldığı kısıtlı sürede takımına önemli katkı sağlayan Kerim Frei için İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich'in takibi sürüyor.
 
Ada ekibinin Galli menaceri Tony Pulis'in, Fulham formasıyla Premier Lig tecrübesi bulunan 23 yaşındaki futbolcuyu takımında görmek istediğini ilettiği ve bu isim için ara transfer döneminde kulübün Beşiktaş'ın kapısını resmen çalacağı bildirildi.