Muğla'nın Datça İlçesi’nde 5 kişilik bir grup eve kapattıkları 17 yaşındaki iki kızı günlerce işkence yapıp tecavüz etti.


Evden bir şekilde kaçmayı başaran kızlardan birinin polise sığınmasının ardından yapılan operasyonda diğer kız kurtarıldı, zanlıların 4’ü yakalanarak gözaltına alındı. Bir kişinin arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’da yaşayan 17 yaşındaki iki kız, internet aracılığı ile tanışıp görüştükleri erkek arkadaşları ile güzel bir tatil yapma hayaliyle evden kaçıp yaklaşık 10 gün önce Datça’ya geldiler. Burada Ankaralı olduğu belirtilen 5 kişilik bir erkek grup tarafından eve hapsedilen 2 kız yaklaşık bir hafta boyunca işkence ile tecavüz edildi.

Dün akşam saatlerinde bir şekilde evden kaçmayı başaran kızlardan biri polise sığındı. 17 yaşındaki kızın ifadeleri doğrultusunda operasyon düzenleyen polis, eve hapsedilen diğer kızı kurtarıp, 5 zanlıdan 4’ünü yakalayarak gözaltına aldı.

Datça Kaymakamlığı ve Muğla Valiliği konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.