Futbola olan tutkusunu hakemlikle ortaya koyan 38 yaşındaki Ahmet Sıkık, futbol sahalarında Adana Amatör Küme'de farklı kategorilerde oynanan karşılaşmaların yönetimini üstlenirken, aynı zamanda da kentte yayın hayatını sürdüren Keyif FM adlı radyo kanalında da program yapımcılığı üstleniyor.

Gündüz yeşil sahada kritik kararların altına imza atıp düdük çalan Sıkık, akşamları yayımlanan programındaysa dinleyenlerine adeta müzik ziyafeti sunup, gelen istek parçaları çalıyor.
Hakemlikte henüz yeni olduğunu dile getiren Ahmet Sıkık, "Hem hakemliği, hem de radyoculuğu çok seviyorum. İnsanın sevdiği işi yapması kadar mutluluk verici bir durum olamaz. Ben de kendimi hem yeşil sahada, hem de radyoda mutlu hissediyorum" dedi.

Hakemliği aynı zamanda da bir hobi olarak gördüğünü kaydeden Sıkık, "Hakemliği o kadar çok seviyorum ki, bazen, 'Keşke bu mesleğe daha erken yaşlarda başlasaydım' diyorum. Radyoculuğu uzun yıllardır yapıyorum. Her ikisinde de şuan sorun yok. Gücüm yettiğince bu işlerimi sürdürmek için elimden gelen çabayı göstereceğim" diye konuştu.