Dünyanın en önemli lüks aksesuarlarını Türkiye'ye getiren Mey Saat, eşi benzeri olmayan bir markayı daha bünyesine kattı.
      Şıklığın anavatanı İtalya'nın rüya gibi gümüşlerini altından hatta pırlantadan bile daha değerli hale getiren bir ustalıkla dizayn eden Pesavento ilk kez Türkiye'de.
 
        925 ayar gümüşün üstüne değerli taşlarla dizayn edilen büyülü koleksiyonlar her evde bir prenses olmasını sağlayacak.  
 
        PESAVENTO'NUN GÜMÜŞÜ
 
        Yer yüzünün söz dinleyen en değerli metali gümüşün üstüne tamamı el yapımı serpiştirilen yarı değerli taşlar ve sıradanlıktan uzak, farklı ve eşi benzeri bulunmayan kreasyonlardan söz ediyor Pesavento.
 
        Basit bir altın takı belki bir terazinin üstüne konduğu "değerli" gibi görünebilir ancak Pesavento ürünlerinin şıklığını ölçecek bir terazi henüz icat edilmedi.
       
        Pesavento'nun gücü yaratıcılıktan geliyor. İçi boş bir yaratıcılık değil elbette. Kültürü ve taşların dilini bilen ustalar her birinin bir hikayesi olan ürünler tasarlıyor
 
 İŞTE PESAVENTO KOLEKSİYONUNUNDAN 2 AYRI MODEL             
Dreams Dust ( Rüya Tozu)
 Fosforlu ışığın gecede dansı. Farklı tonlarda ve renklerde kullanılan ışıltılı tozlar ile oluşturulan yüzükler, bileklikler ve kolye uçları.Pembe,rodyum,ruthenyum maden renklerinde bulunuyor.
Stars Dust ( Yıldız Tozu)
 Yıldız tozu koleksiyonu ışığın sihirli dokunuşlarıyla yıldızlarla dolu bir gece gibi hayallerimizi süsler.Büyülü bir evren gözlerimizin önünde açılır.Siyah spirel ve renkli taşlar gümüş bir gökyüzünde ışıldar.Gümüş renkli halkalar,çeşitli renklerde veya siyah spiral ve zirkon,Yıldız Tozu dokusu…