Kılınç ilk olarak resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Didim seçim bürosunu ziyaret etti. Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasını’da ziyaret eden Kılınç’a AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçeri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak-Yeniköy Eski Belediye Başkanı Yılmaz Öz, Hilmi Yıldırım ve Ünal Boztürk’te eşlik ederken AK Partili yöneticileri Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Aydın Bener ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Destici, Adem Konuş Cemal Karaarslan ve Özbey Talayhan karşıladı.
Ziyarette konuşan AK Parti Aydın 3. sıra Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılınç seçim çalışmalar kapsamında oda ziyaretleri gerçekleştirdikleri söylerken “Esnaf ve Sanatkârımızın sıkıntılarını biliyoruz. Umuyorum bu dönemde yeni projelerimizle bizler sizlerin sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğiz.”dedi
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Aydın Bener ise yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken “Bizler oda olarak herkese her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Sizlerin yaptığı çalışmalarda başarılar diliyoruz.”diye konuştu.
“ZİRAAT ODASINA ZİYARET
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılınç ve beraberindeki heyet daha sonra Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Oda Başkanı Bahattin Gökdemir, Kılıç’a seçim çalışmalarını basın aracılığıyla takip ettiğini söylerken “Aydın’da odalar olarak güzel çalışmalarımız var. Tarım konusunda geçmiş dönemde Ahmet Ertürk ile sıkı diyaloglarımız oldu. Birlikte güzel çalışmalara imza attık. Sizlerle de seçildiğinizde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Tarım sektöründe bazı sıkıntılar mevcut ama zamanla yapılacak çalışmalarla bunlarında düzeleceğine inanıyorum.”dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılınç ise Türkiye’nin organik tarım kentinin Aydın olması için projelerinin olduğunu söylerken “Sizler üreten kesimsiniz. Bizler 9 oda ve borsa olarak Aydın’ı marka kent yapmak için çalıştık ve halen de bu yönde çalışmalar sürüyor. Bizler çiftçimizin esnafımızın kalkınması ve refah içerisinde olması için gayret göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte el birliği yaparak bunları başaracağız.”ifadelerini kullandı.
“TİCARET ODASINI ZİYARET
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılıç ve beraberindeki daha sonra Didim Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti heyetini Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve oda meclis üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver A. Gültekin Kılınç’ın Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı döneminde güzel çalışmalara imza attıklarını söylerken “Kendisiyle inşallah Milletvekili olduğunda da güzel çalışmalar yapacağımıza inancımız tam. İlçemizin sorunlarını da bu şekilde kendisine de ileteceğiz. İlçemiz bir turizm kenti. Yılda 3-4 ay değil 12 ay turizmin olmasını istiyoruz. Bu konuda ilçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ile de mücadelemizi veriyoruz. Ankara’da da bu sorunlarını takipçisi olacağız.”dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılınç ise Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ile güzel çalışmalara imza attıklarını, Nazilli ile Didim Ticaret Odalarının tek bir oda gibi çalıştığını söylerken “Diğer 7 oda ve borsanın da bizi gibi düşünmesine yön verdiğimizi düşünüyorum. Biz bu sürede Aydın’ın sorunlarını masaya yatırdık. Aydın ilinin marklaşması konusunu ele aldık. Eğitim, Tarım, Turizm’de markalaşmaya önem veriyoruz. Sloganımız var; ‘Aydın kendine yete’r; biz bunun bilincindeyiz. Bu anlamda partimizin belirlediği 2023 vizyonu çerçevesinde Aydın için de vizyonumuz belli. 2023 ‘de ülkemizde 500 üniversite kurulması, Aydın’da da 4 Üniversite kurulması ve bunun birinin de Didim’e kurulması projemiz var. Bu konuda çalışmalarımız da sürüyor.”şeklinde konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ali Gültekin Kılıç ve beraberindeki heyet oda ziyaretlerinin ardından şehir merkezinde ve Altınkum’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.