Kerpiççi, "Cinayeti ben mi işledim" diye tepki gösterdi.

Münevver'in günlüğünde Cem'in babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edilen ve Karabulut ailesinin avukatı tarafından cinayetin ardından evi temizletmekle suçlanılan Gülşah Kerpiççi, savcılığa ifade verdi. Kerpiççi, saat 11.00 sıralarında İstanbul Adliyesi'ne getirilerek şüpheli olarak ifadesine başvuruldu. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcıları Faruk Erşen Yılmaz ve Mustafa Öztürk tarafından yaklaşık 1 saat süreyle sorgulanan Kerpiççi, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine “Cinayeti ben mi işledim” diyerek tepki gösteren Gülşah Kerpiççi, kendisini bekleyen cipe binerek adliyeden uzaklaştı.

“O EVE HİÇ GİTMEDİM”

Kerpiççi ifadesinde Cem Garipoğlu'nun cinayeti işlediği dönemde geçirdiği bir ameliyat nedeniyle 10 günlük rapor aldığını ve olay günü de raporlu olarak evinde bulunduğunu söyledi. Kerpiççi, cinayet günü baba Garipoğlu ile saat 20.30'daki telefon görüşmesi ile ilgili olarak da “O gün de bana ne zaman işe geleceğimi sormuştu” dediği öğrenildi.

Öte yandan Karabulut ailesinin avukatı Rezzan Epözdemir, 2 gizli tanığı ifade vermeleri için hazırlık yaptıklarını söyledi./yeni şafak