Gülben Ergen, Sinpaş GYO ve BKM işbirliği ile gerçekleştirilen "Yaza Veda Konserleri" kapsamında Bursalılar ile buluştu. Sahneye gölün üzerindeki köprüden geçerek çıkan Gülben Ergen Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa'nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern içerisinde yer alan göl manzaralı festival alanı, "Yaza Veda Konserleri" kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. 1 Ekim'de MFÖ'nün sahne aldığı konserlerin ikinci konuğu Gülben Ergen oldu.

Bursa Modern'in örnek evlerinden birinde misafir edilen ve sahneye burada hazırlanan sanatçı, seyircisini "Arka Sokaklar" şarkısı ile selamladı. Ardından da bu yeni yaşam alanını ne kadar beğendiğini, konakladığı evi anlattı. Sinpaş ve BKM'ye sanatseverlere birkonser alanı kazandırkıları için teşekkür eden Ergen, gece boyunca Çok Teşekkür Ederim, Gülümse, Kandıramazsın, Aşksın, Yalnızlık, Tutamıyorum Zamanı, Ya Ölümsün Ya Düğün, Sandık Lekesi, Çilekli, Sen Güneş Ben Ay gibi şarkılar seslendirdi. Gecenin sürprizi ise Gülben Ergen"in Bursalı sevilen sanatçı Fettah Can ile yaptığı düet oldu. İki sanatçı Ergen"in sevilen şarkısı Yalnızlık"ı birlikte seslendirdiler. Düet Bursalılardan büyük alkış aldı.

Gülben Ergen, hareketli şarkıları, kıpır kıpır dansları ve seyircisiyle yaptığı eğlenceli sohbetleri ile Bursalılara keyifli bir gece yaşattı.

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş ve birbirinden ünlü yıldızları Türkiye'nin dört bir yanında seyirciyle buluşturan BKM işbirliği ile gerçekleştirilen "Yaza Veda Konserleri" kapsamında MFÖ ve Gülben Ergen'in yanı sıra süper star Ajda Pekkan ve Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden Sertab Erener de Bursalılar ile buluşacak. Sanatçıların Bursa Modern evlerinde misafir edileceği ve sahneye gölün üzerindeki köprüden geçerek çıkacakları konserlerden, Bursa Modern sakinleri de indirimli olarak yararlanacak.

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk büyük projesi olan Bursa Modern ev sahipliğinde yapılacak konserlerin biletleri www.biletix.com ve yerel satış noktalarında yer alacak. Tüm konserler saat 20:30'da başlayacak.

BKM - Sinpaş Bursa Modern Konser Programı

6 Ekim Çarşamba Sertab Erener

9 Ekim Cumartesi Ajda Pekkan