Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde yapılan toplantı, saat 14.05'te MGK üyelerinin katılımıyla başladı. Toplantıda, terör ile diğer iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Kırgızistan'da kulak rahatsızlığı nükseden Cumhurbaşkanı Gül, bir süredir Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Cumhurbaşkanı Gül, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşmek üzere tedavisini yarıda kesip, hastaneden ayrılmıştı.

Abdullah Gül, bugün de Çankaya Köşkü'nde başkanlığını yaptığı MGK toplantısına katılmak üzere hastaneden ikinci kez ayrıldı. Hastane çıkışında bekleyen vatandaşlar Gül'e el sallayarak sevinç gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı da vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. Gül'ün, toplantının ardından hastaneye dönmesi bekleniyor.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavi gördüğü hastanenin üzerinden, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için prova yapan TSK uçak ve helikopterlerin geçtiği görüldü.